«Ξύλο στην εξέδρα οι γονείς...»

Η απολογία των Βελέντζα, Ελευθεριάδη για το επεισοδιακό ματς Νέων, Καλλιθέα - Απόλλων Σμύρνης.

Ενώπιον του αθλητικού δικαστή βρέθηκαν την Παρασκευή (24/03) ο προπονητής Νέων του Απόλλωνα Σμύρνης, Λευτέρης Βελέντζας και ο τεχνικός διευθυντής της Κ19 της Καλλιθέας, Κωνσταντίνος Ελευθεριάδης. Ο πρώτος είχε κληθεί για εξύβριση στον διαιτητή και ο δεύτερος, γιατί, σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, έβρισε φίλαθλο των φιλοξενούμενων. Το FL News ήταν το μόνο μέσο ενημέρωσης που έδωσε το «παρών» στην εκδίκαση και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Αρχικά, η νομική εκπρόσωπος του Απόλλωνα, Χρυσούλα Σεβαστοπούλου σημείωσε: «Ο κύριος Βελέντζας δεν έχει τίποτα με τους διαιτητές. Λυπάται πραγματικά και ζητάει συγγνώμη. Ό,τι έγινε, έγινε εν βρασμώ ψυχής και αγανάκτησης λόγω των εσφαλμένων αποφάσεων των διαιτητών που έκριναν το αποτέλεσμα. Ο Απόλλων θα ήταν πρώτος, αλλά στο 14' ακυρώθηκε κανονικό γκολ».

Ο Βελέντζας από την πλευρά του δήλωσε μετανιωμένος και έκανε λόγο για λυγμούς των ποδοσφαιριστών στα αποδυτήρια και... ξύλο μεταξύ των γονέων στην εξέδρα. Μεταξύ άλλων είπε ενώπιον της πρωτοδίκου, Μαρίνας Μπόζνου:

«Είναι λάθος μου, το ξέρω. Ζητάω συγγνώμη. Έβλεπα 16χρονα να κλαίνε με λυγμούς στα αποδυτήρια και τους γονείς να παίζουν ξύλο στην κερκίδα. Δεν έχω νιώσει ποτέ ξανά έτσι. Ό,τι και να γίνεται, γνωρίζω ότι δεν πρέπει να αντιδρώ έτσι. Ακόμα και ο παράγοντας της Καλλιθέας, ο κύριος Αβραντίνης που έδωσε συγχαρητήρια και έμμεσα μου ζήτησε συγγνώμη για ό,τι έγινε στο γήπεδο. Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά. Μου έγινε μάθημα και δεν θα το ξανακάνω».

Σε ό,τι αφορά στον Ελευθεριάδη, αποβλήθηκε λόγω εξύβρισης σε φίλαθλο. Ο ίδιος υποστήριξε ότι ο οπαδός έβριζε τους ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας και προσπάθησε να του πει να επιστρέψει στην εξέδρα. Αρνήθηκε ότι τον έβρισε, πάντως, και ισχυρίστηκε ότι ο παρατηρητής του είπε πως έπρεπε κάποιον να διώξει από τον πάγκο.

Last modified onΣάββατο, 25 Μάρτιος 2017 12:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep