Βοσνιάδης: «Μάχες παντού»

Δύσκολη χρονιά προβλέπει ο Αλέκος Βοσνιάδης και δήλωσε ότι ο Ηρακλής είναι έτοιμος για το πρωτάθλημα.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Fair Play Fm 96,1 φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Ηρακλή, Αλέκος Βοσνιάδης και τόνισε ότι η ομάδα του είναι μεν έτοιμη για το πρωτάθλημα, αλλά χρειάζεται χρόνο για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Έδωσε παράλληλα το σύνθημα ότι «πρέπει να δίνουμε μάχες σε όποιο γήπεδο και να πηγαίνουμε». Αναλυτικά ανέφερε:

Για τα συμπεράσματά του για την ομάδα έως τώρα:

«Πιστεύω ότι τώρα είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ό,τι ήμασταν στην αρχή. Πάντα υπάρχουν προβλήματα τα οποία θα πρέπει να λύνουμε μέσα από σκληρή δουλεία. Μόνο έτσι θα έχουμε τα κατάλληλα εφόδια για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Δεν είναι τίποτα δεδομένο, αλλά είμαστε αρκετά αισιόδοξοι. Έχουμε ένα πολύ κάλο ροστερ, υπάρχει η στήριξη από την διοίκηση και έχουμε λύσει αρκετά προβλήματα. Όλα αυτά μπορούν μονό αισιόδοξους να μας κάνουν. Αλλά θα πρέπει να διεκδικήσουμε παντού τα αποτελέσματα που θέλουμε. Αυτό είναι δεδομένο και το γνωρίζουμε».

Για τη φυσική κατάσταση των παικτών:

«Χρειαζόμαστε χρόνο για να έρθουμε στο επίπεδο που πρέπει. Βλέπετε ότι υπάρχουν ομάδες οι όποιες δεν έχουν σταθερότητα στην απόδοσή τους μέσα στη χρονιά. Εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τέτοια ζητήματα, έτσι ώστε να μην χάσουμε βαθμούς. Ξέρουμε ότι δεν έχουμε πολύ χρόνο και δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Θα πρέπει όλοι στην ομάδα να γνωρίζουν ότι θα είναι μια δύσκολη χρονιά. Πρέπει να δίνουμε μάχες σε όποιο γήπεδο και να πηγαίνουμε. Ο Ηρακλής είναι το μεγάλο όνομα της κατηγορίας και είναι φυσικό όλοι να θέλουν να τον κερδίσουν».

Για το πρωτάθλημα:

«Σίγουρα ομάδες σαν τον Ηρακλή ωφελήθηκαν από αυτή την καθυστέρηση στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Θέλω να πιστεύω ότι την επομένη εβδομάδα θα ξεκινήσει, αλλά το λέω με μια επιφύλαξη, γιατί τα έχουμε δει όλα. Αυτή η κατηγορία έχει πολλούς Έλληνες ποδοσφαιριστές και είναι η βάση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Παρόλα αυτά δεν δίνουν την απαραίτητη σημασία σε αυτή τη κατηγορία. Η Football League σώζεται από την παρουσία ιστορικών ομάδων και έτσι υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον».

Για το ροστερ:

«Το σημαντικό είναι να προσαρμοστούμε γρήγορα. Τα παιδιά θα πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχουν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε ηρεμία στα αποδυτήρια. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το ροστερ που έχουμε. Ο Ηρακλής πέρασε δύσκολα το καλοκαίρι όσον αφορά τα διοικητικά. Η ομάδα έχει αλλάξει αρκετά. Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα και πάντα βρίσκει τρόπο να ξεπερνά τις δυσκολίες».

Για το φιλικό με τον Απόλλωνα:

«Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε χρόνο σε νέα πρόσωπα. Έχουμε ένα μεγάλο ροστερ με ποδοσφαιριστές που δεν χρησιμοποιήθηκαν έως τώρα. Θα γίνουν αρκετές προσθαφαιρέσεις. Όλοι θα πάρουν χρόνο συμμετοχής έτσι ώστε η ομάδα να μπορέσει να πάρει το καλύτερο από αυτούς».

Last modified onΠέμπτη, 11 Οκτώβριος 2018 15:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

x