Ποιοί πληρώνουν το μάρμαρο του Διαιτητικού;

Ποιός πλήρωσε τη νύφη στον Απόλλωνα ύστερα από την απόφαση του Διατητικού Δικαστηρίου; Τα Χανιά θα συνεχίσουν να καβαλάνε το δελφίνι; Ποιός παίρνει αποφάσεις στο Διαγόρα; Τι περιμένουν οι Κύπριοι ιδιοκτήτες της Δόξας Δράμας και δεν κουνιούνται καθόλου;

  • Ο Βασίλης Γκαγκάτσης πλήρωσε τη "νύφη" για το αποτέλεσμα του Διαιτητικού Δικαστηρίου. Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Απόλλωνα Σμύρνης έγινε το κόκκινο πανί για τον μεγαλοιδιοκτήτη της ομάδας, τις φωνές και τα γαλλικά του οποίου άκουσαν πολλοί. Ωστόσο  κύριος αποδέκτης των "γαλλικών" έγινε ο κ. Γκαγκάτσης, ο οποίος διαβεβαίωνε μέχρι και πριν από την έκδοση της απόφασης, τον κ. Μονεμβασιώτη για την ευτυχή κατάληξη του θέματος και η επίσημη πλεον απομάκρυνση τιυ από την ΠΑΕ θεωρείται ζήτημα χρόνου. Ακόμη και SuperLeague 1 των 15 ομάδων έταζαν πολλοί στον Απόλλωνα που έκαναν και τις αντίστοιχες διαρροές σε φιλικά προσκείμενα ΜΜΕ. 
  • Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Απόλλωνας, πλάκα στην πλάκα είναι πιο έτοιμος από τα "τσικό" της Ξάνθης. ο Βασίλης Αλεξίου όλο αυτο το διάστημα της αβεβαιότητας δούλευε με τους εναπομείνατες παίκτες της Ελαφρας Ταξιαρχίας. Από την άλλη ο Νίκος Καραγεωργίου μάλλον θα πρέπει να ξαναθυμηθεί τα νιάτα του και να φορέσει τις τάπες του γιατί 11αδα δύσκολα κατεβάζει.

Στα Χανιά πάλι έπεσε πλερέζα. Ο Άρης Λιχναράς ήταν ιδιαίτερα πικραμένος από τον "νομικό" του παραγκωνισμό, καθώς στο Διαιτητικό Δικαστήριο εμφανίστηκε ο κ. Παναγόπουλος, ο οποίος δικάιωσε για μια ακόμη φορά τον Αλέξη Κούγια. Λέγεται πως ο κ. Παναγόπουλος αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Βασίλη Αμανατίδη, συμβούλου του κ. Ροκάκη, με την αιτιολογία πως "και τότε που ανέβηκε η Δόξα Δράμας στην Α, μαζί το καταφέραμε". Τώρα στην αποτυχία να δούμε ποιος θα βγει μπροστά. 

Ο Δημήτρης Αρναούτης δεν είναι ακόμη επίσημα, τουλάχιστον, ο προπονητής του Διαγόρα. ο Μάκης Σιδηρόπουλος πάντως ήδη ξεκίνησε τα τηλέφωνα για παίκτες που θα ενισχύσουν το "Γηραιό", δρώντας ως άτυπος τεχνικός διευθυντής. Σε πολλούς πάντως στη Ρόδο το όνομα του δεν είναι ευπρόσδεκτο.

Τέλη Οκτωβρίου θα είναι έτοιμο το γήπεδο του Ιωνικού. Ο χλοοτάπητας του θα είναι επιπέδου Champions League  ενώ οι βελτιώσεις που έχει πραγματοποιήσει ο Γιάννης Τσιριγώτης στους χώρους του γηπέδου πραγματικά παραπέμπουν σε ομάδα με βλέψεις για τα μεγάλα σαλόνια.

Το fund των κυπρίων επενδυτών που ανακοινώθηκε πριν από λίγες μέρες ως οι νέοι ιδιοκτήτες της Δόξας Δράμας, συνεχίζουν να δηιουργούν δικαιολογημένα ερωτηματικά με τη στάση τους. Αρχικά ενδιαφέρθηκαν να αγοράσουν τη Συνεταιριστική Τράπεζα της Δράμας, κάτι που δεν έγινε, αλλα στο τέλος αποφάσισαν να μείνουν στη Δράμα και να ασχοληθούν με τους Μαυραετούς. Εκτός από τον νομικό τους εκπρόσωπο Κώστα Μαυρομάτη που εμφανίστηκε στην πόλη και τον Ακη Ιωακείμ, τον Κύπριο Καλλιτζάκη, που θα αναλάβει προπονητής λοιπές πληροφορίες δεν έγιναν γνωστές. Επαφές με παίκτες από την προηγούμενη σεζόν, κάποιες συζητήσεις στον αέρα για τα χρωστούμενα και μετά σιωπή. Εκτός από την παραχώρηση του προπονητηρίου της ΕΠΣ Δράμας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια για την οποία μεσολάβησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας Γιώργος Χατζησαρόγλου τίποτα άλλο δεν έγινε. Μάλιστα ο Γιάννης Αποστολίδης, που είχε ανακοινωθεί ως βοηθος του κ. Ιωακείμ, και ένας από τους ελάχιστους που γνώριζαν την ομάδα, βαρέθηκε να περιμένει και έφυγε προς Βέροια μεριά και ανέλαβε βοηθός του Παυλου Δερμιτζάκη.

 

Κουίζ: Ποιός επιθετικός που έχει γίνει το μήλον της έριδος για αρκετές ομάδες της β κατηγορίας αν και κάτοικος Αθήνας, ζήτησε από αθηναική ομάδα που του έκανε πρόταση άλλο σπίτι στην Αθήνα; Για να μην κουράζεται πηγαίνοντας στις προπονήσεις, όπως δικαιολογήθηκε.

Σύντομα και πάλι κοντα σας

ο Dirtytalker

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep