«Θα λογοδοτήσουν...»

Δήλωση του μεγαλομετόχου της Σπάρτης, Δημήτρη Βουδούρη για όσα έγιναν στην Κέρκυρα και καταγγελίες περί απειλών στους ποδοσφαιριστές.

Τη θέση ότι η Σπάρτη προσπαθεί με κάθε τρόπο να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα, αλλά κάποιοι προσπαθούν να τη σταματήσουν εξέφρασε ο Δημήτρης Βουδούρης. Ο ιδιοκτήτης της λακωνικής ΠΑΕ με δήλωσή του τοποθετήθηκε στα όσα έγιναν στην Κέρκυρα, αλλά και για το θέμα του Γκαλβάο. Έστειλε, τέλος, μήνυμα ότι θα λογοδοτήσουν στα δικαστήρια αυτοί που απειλούν τους ποδοσφαιριστές να μην κατέβουν στα επόμενα ματς.

Η δήλωση του Δημήτρη Βουδούρη:

«Βάσει των όσων λέγονται και γράφονται από προχθές για τον αγώνα με την Κέρκυρα έχω να δηλώσω τα εξής: Κανένας παίκτης δεν ήρθε να παίξει χωρίς την θέλησή του και κάτω από πίεση. Κανένας παίκτης δεν μπήκε να παίξει με άλλου το δελτίο, γιατί αυτό είναι πλαστογραφία, άρα αυτό φαίνεται ότι δεν ισχύει. Όσον άφορα τον Γκαλβάο, τον ποδοσφαιριστή που αναφέρει ο κύριος Βραδέλης, ο ίδιος μας ενημέρωσε ότι θα έρθει να βοηθήσει στα τελευταία παιχνίδια, πράγμα που προχθές δεν έγινε για λόγους υγείας.

Και κάτι άλλο... Όσοι νομίζουν ότι παίρνοντας τηλέφωνο τους ποδοσφαιριστές και απειλώντας τους να μην κατέβουν για να τιμωρηθεί η ομάδα, θα πάρουν πάνω τους όλη τη ζημιά που κάνουν και θα λογοδοτήσουν στο δικαστήριο. Αυτό είναι για εσάς κύριε πρώην γενικέ».

Last modified onΠέμπτη, 18 Απρίλιος 2019 18:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep