«Προσφυγή και... πλαστογραφία»

Έκπληκτος ο Μάρτιμ Γκαλβάο με τις κινήσεις των διοικούντων τη Σπάρτη. Τι δήλωσε στο FL News ο εκπρόσωπός του, Στέλιος Βραδέλης. Προσφυγή και έρευνα για πλαστογραφία.

Από τη... Λισσαβόνα έμαθε ο Μάρτιμ Γκαλβάο ότι την Τετάρτη (17/04) όχι μόνο ήταν με την αποστολή της Σπάρτης στην Κέρκυρα, αλλά διακομίστηκε και στο νοσοκομείο του νησιού με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας! Ο Πορτογάλος μέσος, όπως σας ενημέρωσε το FL News, βρίσκεται εδώ και ένα μήνα στην πατρίδα του και έμεινε έκπληκτος με τα δημοσιεύματα στη χώρα μας. Μάλιστα, όπως δήλωσε στο FL News ο εκπρόσωπός του, Στέλιος Βραδέλης κατατέθηκε προσφυγή και εξετάζεται το ενδεχόμενο περαιτέρω νομικών ενεργειών για πιθανή πλαστογραφία...

«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την Τετάρτη ότι ο Μάρτιμ Γκαλβάο όχι μόνο δηλώθηκε στο φύλλο αγώνα, αλλά διακομίστηκε και στο νοσοκομείο της Κέρκυρας με γαστρεντερίτιδα», ανέφερε ο Βραδέλης στο FL News και σημείωσε: «Ο ποδοσφαιριστής έχει φύγει από την Ελλάδα από τα μέσα Μαρτίου και υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση στον ώμο του στις 8 Απριλίου. Αυτή τη στιγμή αναρρώνει στη Λισσαβόνα».

Όσο για τις νομικές ενέργειες που θα ακολουθήσει πλέον η πλευρά του Πορτογάλου; «Εκτός από την προσφυγή που χρειάστηκε να καταθέσουμε σε βάρος της Σπάρτης, γιατί ο Μάρτιμ δεν πήρε ένα ευρώ, ελπίζουμε να μη χρειαστεί να προβούμε σε κάποια περαιτέρω νομική ενέργεια για πιθανή πλαστογραφία όσον αφορά στην ταυτότητα του ποδοσφαιριστή. Παράλληλα θα αναζητήσουμε τα σχετικά έγγραφα από το νοσοκομείο της Κέρκυρας για να διαπιστώσουμε ποιος δηλώθηκε ως Μάρτιμ Γκαλβάο Μπέντο...».

Last modified onΠέμπτη, 18 Απρίλιος 2019 15:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep