Διακανονισμός με έξι

Διακανόνισε τα χρέη της με τους έξι ποδοσφαιριστές η διοίκηση της Σπάρτης. Διακανόνισε τα χρέη της με τους έξι ποδοσφαιριστές η διοίκηση της Σπάρτης.

Η Σπάρτη προχώρησε σε διακανονισμό με έξι πρώην ποδοσφαιριστές που είχαν ενεργοποιήσει σε βάρος της ποινές.

Λύθηκε το πρώτο σκέλος των προβλημάτων που είχε η Σπάρτη με τις ποινές αφαίρεσης βαθμών λόγω οφειλών σε πρώην ποδοσφαιριστές. Η προθεσμία διακανονισμού έληγε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (14/12) και αυτή επετεύχθη, οπότε τη Δευτέρα (17/12) η Football League θα πρέπει να επιστρέψει τους 18 βαθμούς. Ακολουθούν, βέβαια, άλλες 11 υποθέσεις την προσεχή εβδομάδα.

Η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με τους Ηλία Μακρυωνίτη, Αργύρη Μπαρέττα, Αλέξανδρο Μουζακίτη, Αντώνη Ράνο, Δημήτρη Βοσνακίδη και Αντρέι Τσιόφου, με αποτέλεσμα να κλείσουν οι απαιτητικές εκκρεμότητες. Παράλληλα ξεκαθάρισε πως ήδη έχουν αρχίσει συνομιλίες με τους άλλους 11 ποδοσφαιριστές που έχουν ενεργοποιήσει ποινές, ώστε να μην φτάσει πάλι στο σημείο της ανακοίνωσης της αφαίρεσης βαθμών και του κινδύνου αποβολής από το πρωτάθλημα. 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ 

«Η ΠΑΕ Σπάρτη ευχαριστεί τους έξι πρώην ποδοσφαιριστές της: Μακρυωνίτη Ηλία, Μπαρέττα Αργύρη, Μουζακίτη Αλέξανδρο, Ράνο Αντώνη, Βοσνακίδη Δημήτρη και Τσιόφου Αντρέι, για τον διακανονισμό στον οποίο προχώρησε μαζί τους έναντι των οφειλών τους.

Η νέα Διοίκηση δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να τακτοποιεί τις εκκρεμότητες της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου. Από την ερχόμενη εβδομάδα θα συνεχίσει τις πληρωμές προς τους πρώην ποδοσφαιριστές της. Καλούμε όλους τους φιλάθλους της Σπάρτης στο γήπεδο, μεθαύριο Κυριακή 16/12 στις 3:00 μμ. Ας στηρίξουμε την ομάδα μας με μοναδικό στόχο τη νίκη!».

Last modified onΠαρασκευή, 14 Δεκέμβριος 2018 22:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep