Σπάρτη στα... σκοινιά!

Όπως αναμενόταν το Διαιτητικό ενεργοποίησε ποινές για τη Σπάρτη από 11 ποδοσφαιριστές!

Σε σημερινό (06/12) δημοσίευμα η εφημερίδα «Live Sport» ανέφερε ότι το Διαιτητικό Δικαστήριο ενεργοποίησε ποινές κατά της Σπάρτης για οφειλές σε οκτώ ποδοσφαιριστές και, μάλιστα, άμεσα θα πράξει το ίδιο για τρεις ακόμα. Η ΕΠΟ, λοιπόν, την Πέμπτη (06/12) ανακοίνωσε τα... μαντάτα και πλέον η ομάδα της Λακωνίας βρίσκεται σε εξαιρετικά δυσχερή θέση!

Υπενθυμίζεται ότι την προσεχή εβδομάδα θα πρέπει να εξοφληθούν ακόμα έξι, ενώ αναμένονται αποφάσεις λίγη ώρα μετά τους οκτώ προστέθηκαν στη λίστα και οι Δημήτρης Ζουλιώτης, Διονύσης Μπέλης, Δημήτρης Σανδραβέλης. Την Πέμπτη (06/12) ενεργοποίησαν ποινές οι Βασίλης Τριανταφυλλάκος, Σταύρος Παναγιώτου, Χαράλαμπος Οικονομόπουλος, Έρικ Γουόρντεν, Ταουόγκα Τσιμότζι, Χρήστος Νιάρος, Αστέριος Γιακουμής, Γιάννης Σάββα, ενώ υπήρξε επιβολή (2ο στάδιο) για χρέη στον Νίκο Ρούμπο. Πόσα είναι τα μέτωπα που πρέπει να κλείσουν άμεσα; 17 τον αριθμό, όπως πρώτο το FL News σας είχε ενημερώσει.

Αναλυτικά:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Δέχεται την αίτηση του Βασιλείου ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟΥ του Αποστόλου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή, και
Ενεργοποιεί σε βάρος της καθ’ ης η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε.» την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 90/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 405/ 2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποιήσεως της παρούσας απόφασης.

Δέχεται την αίτηση του Σταύρου Παναγιώτου του Φιλίππου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή και
Ενεργοποιεί σε βάρος της καθ’ ης η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε.» την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 93/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 455/ 2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποιήσεως της παρούσας απόφασης.

Δέχεται την αίτηση του Χαράλαμπου Οικονομόπουλου του Ιορδάνη, επαγγελματία ποδοσφαιριστή και
Ενεργοποιεί σε βάρος της καθ’ ης η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε.» την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 85/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 406/ 2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποιήσεως της παρούσας απόφασης.

Δέχεται την αίτηση του Έρικ Γουάντομ Γουόρντεν του Εμπενίζερ, επαγγελματία ποδοσφαιριστή και
Ενεργοποιεί σε βάρος της καθ’ ης η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε.» την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 96/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 449/ 2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποιήσεως της παρούσας απόφασης.

Δέχεται την αίτηση του Χρήστου Νιάρου του Θεοδώρου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή και
Ενεργοποιεί σε βάρος της καθ’ ης η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε.» την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 94/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 454/ 2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποιήσεως της παρούσας απόφασης.

Δέχεται την αίτηση του Αστέριου ΓΙΑΚΟΥΜΗ του Αλεξάνδρου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή και
Ενεργοποιεί σε βάρος της καθ’ ης η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε.» την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 86/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 404/ 2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποιήσεως της παρούσας απόφασης.

Δέχεται την αίτηση του Νικόλαου Ρούμπου του Γεωργίου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή και
Επιβάλλει στην καθ’ ης η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε.» μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 481/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση του Ιωάννη Σάββα του Ανδρέα, επαγγελματία ποδοσφαιριστή και
Ενεργοποιεί σε βάρος της καθ’ ης η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε.» την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 92/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 448/ 2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποιήσεως της παρούσας απόφασης.

Δέχεται την αίτηση του Tawonga Chimodzi του Young, επαγγελματία ποδοσφαιριστή
Ενεργοποιεί σε βάρος της καθ’ ης η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε.» την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 97/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 450/ 2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποιήσεως της παρούσας απόφασης.

Δέχεται την αίτηση του Δημητρίου ΖΟΥΛΙΩΤΗ του Παναγιώτη, επαγγελματία ποδοσφαιριστή και
Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε.» την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 87/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 403/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.

Δέχεται την αίτηση του Δημήτρη ΣΑΝΔΡΑΒΕΛΗ του Ευθυμίου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή και
Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε.» την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 95/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 447/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.

Δέχεται την αίτηση του Διονυσίου ΜΠΕΛΗ του Χρήστου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή και
Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε.» την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 83/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 408/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως».

Last modified onΠέμπτη, 06 Δεκέμβριος 2018 19:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep