«Δεκάδα και... πάνω»

Η Σπάρτη, σύμφωνα με τον Δημήτρη Βουδούρη μπορεί να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις.

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Fly 89,7 έδωσε ο μεγαλομέτοχος της Σπάρτης, Δημήτρης Βουδούρης. Μεταξύ άλλων τόνισε ότι το θέμα των προσφυγών έχει κλείσει, προέβλεψε ότι οι Λάκωνες θα μπουν στη δεκάδα και έχουν δυνατότητα να βρεθούν στις υψηλές θέσεις, ενώ για τον Κριστόφ Βαζέχα υποστήριξε ότι: «Δεν είχε παρακολουθήσει όλα τα σεμινάρια σε τεχνικά θέματα»!

Μεταξύ άλλων ο Βουδούρης ανέφερε...

«Θα κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα και θα δείξουμε μία πολύ καλή εικόνα. Ο φίλαθλος κόσμος ευελπιστώ να είναι όπως στη Γενική Συνέλευση και περισσότερος. Προσωπικά ασχολήθηκα με την ομάδα πέρυσι όταν ο Δημήτρης Νικόλαρος μου ζήτησε να βοηθήσω, γιατί η ομάδα δεν ήταν σε καλό δρόμο. Με τις γνωριμίες μου είπα να βοηθήσω για να σώσουμε τη Σπάρτη και τα καταφέραμε».

«Ο Χρήστος Χρήστου βοηθά ενεργά όσο χρειάζεται. Τα περισσότερα θέματα τα τρέχω εγώ. Παρότι γίνονται επισκευές σε κάποιες εξέδρες, πιστεύω ότι ο κόσμος θα εμφανιστεί δυναμικός στην πρεμιέρα. Μέχρι να γίνει γνωστή η έναρξη δεν υπήρχε κίνηση στα διαρκείας. Τώρα υπάρχει έντονη κινητικότητα».

«Περιμένα περισσότερα από τη Football League. Με αυτό το ποσό και αν βοηθήσει ο κόσμος θα βγει η χρονιά αρκετά καλά».

«Ο Βαζέχα ήταν δική μου επιλογή, αλλά αποδείχτηκε ότι σε τεχνικά θέματα δεν είχε παρακολουθήσει όλα τα σεμινάρια σωστά. Υπήρχε πρόβλημα πώς να βρεθούν οι παίκτες, πώς να αλλάξουν πάσα».

«Ο Τσερνίσοφ ήταν ιδανικός να αναλάβει τη Σπάρτη και μαζί του η ομάδα έχει ανέβει 70%».

«Κάναμε ρύθμιση με τους παλιούς παίκτες στους οποίους οφείλαμε ένα σεβαστό ποσό και τον Δεκέμβριο θα μπορούμε να αποκτήσουμε παίκτες μεγαλύτερης ηλικίας. Αν έχανε βαθμούς η Σπάρτη, θα είχε πέσει ήδη. Πληρώνουμε και προχωράμε. Το θέμα έχει λυθεί. Ο κόσμος να μην ακούει».

«Θα προσπαθήσουμε να μπούμε στη δεκάδα και να είμαστε στις μπροστινές θέσεις. Πέρυσι ο κόσμος αδυνατούσε να βοηθήσει και η ομάδα ήταν ψυχολογικά πεσμένη. Φέτος με την τεράστια βοήθειά του θα φτάσουμε στον στόχο».

«Ο Δημήτρης Νικόλαρος παρέλαβε την ομάδα με χρέη και μηδέν ταμείο. Όταν κάποιος δεν έχει τόσο μεγάλη οικονομική επιφάνεια και δεν εμφανίζεται βοήθεια, θα έχει πρόβλημα. Ήταν δυνατός, πίστευε στην ομάδα και την έσωσε. Έκανε έναν άθλο».

«Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε υπολογίσει να τη ρίξει την ομάδα. Δεν έχω επικοινωνία, αλλά στην πορεία θα τον πλησιάσω και ελπίζω να βγάλουμε κάτι θετικό».

«Είμαι πολύ σκληρός με την ομάδα και δεν δέχομαι ενόχληση από κανέναν. Έδιωξα προπονητικό τιμ και παίκτες γιατί δημιουργούσαν σοβαρό πρόβλημα. Θέλω καθαρό ποδόσφαιρο. Φέτος η Σπάρτη θα δείξει άλλη εικόνα σε σχέση με άλλες χρονιές».

Last modified onΠέμπτη, 03 Ιανουάριος 2019 00:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep