Νικόλαρος: «Κουράστηκα...»

Παραιτήθηκε από την προεδρία της ΠΑΕ Σπάρτη ο Δημήτρης Νικόλαρος.

Λίγα 24ωρα μετά τη συνέντευξη Τύπου μέσω της οποίας καλούσε τον κόσμο να στηρίξει τη φετινή προσπάθεια και έβαζε τον πήχη στην 8άδα ο Δημήτρης Νικόλαρος παραιτήθηκε από την προεδρία της ΠΑΕ Σπάρτη. Σε επιστολή του δήλωσε ότι κουράστηκε και ότι δεν μπορρεί να βοηθήσει άλλο.

Η επιστολή του Νικόλαρου:

«Μετά από ώριμη σκέψη, δηλώνω την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ, την οποία υποβάλλω προς τον Ιδιοκτήτη της κ. Δημήτρη Βουδούρη και γνωστοποιώ προς τα ΜΜΕ. Η απόφασή μου αυτή είναι για το καλό της ομάδας, την οποία καλώ να αναλάβει όποιος επιθυμεί, αφού πρωτίστως διευθετηθούν σημαντικά ζητήματα.

Θεωρώ ότι επιβάλλεται να γνωρίζει κανείς τη χρονική στιγμή που πρέπει να αποχωρήσει από κάποια ομάδα, είτε λόγω κούρασης είτε λόγω της αίσθησης ότι γίνεσαι βάρος σε αυτή. Πιστεύω ότι έχω δώσει όσα ψυχικά αποθέματα είχα για τη ΣΠΑΡΤΗ, έχω "ματώσει" αρκετά οικονομικά και πλέον έχω φτάσει στο σημείο να νιώθω ότι δε μπορώ να βοηθήσω άλλο.

Πιστεύω επίσης να αναγνωρίζει η κοινωνία της Λακωνίας το γεγονός ότι η ΣΠΑΡΤΗ είναι στη συγκεκριμένη κατηγορία (3η αγωνιστική περίοδο) από προσωπική μου θέληση, προσπάθεια, κόπο.

Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα και σε αυτούς που θέλουν να την βοηθήσουν. Ευχαριστώ τέλος, τα ΜΜΕ και τους εκπροσώπους τους για τη συνεργασία και τη στήριξη. Καθώς επίσης και όσους πίστεψαν σε εμένα.

Με τιμή,
Δημήτρης Νικόλαρος».

Last modified onΔευτέρα, 24 Σεπτέμβριος 2018 23:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.