«Δεν βλέπω καλά τη Σπάρτη»

Η ατάκα του προέδρου του Διαιτητικού Δικαστηρίου, Δημήτρη Γεώργα για τη Σπάρτη.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο συζήτησε την Τρίτη (18/09) τέσσερις υποθέσεις επιβολής ποινών κατά της ΠΑΕ Σπάρτη και αίσθηση προκάλεσε η ατάκα του προέδρου, Δημήτρη Γεώργα. Ο ίδιος εξέφρασε την ανησυχία του για την ομάδα της Λακωνίας και αναφέρθηκε έως και στον αποκλεισμό της στο Κύπελλο Ελλάδος!

«Δεν τη βλέπω καθόλου καλά τη Σπάρτη, πάει προς διάλυση», ανέφερε στην εκδίκαση των υποθέσεων, όπου το FL News έδωσε το «παρών», ο πρόεδρος της Επιτροπής! Στο Διαιτητικό Δικαστήριο, άλλωστε, έχουν γνώση όλων των αιτημάτων επιβολής ποινών που έχουν φτάσει.

Από την άλλη πλευρά η διοίκηση είναι καθησυχαστική και, μάλιστα, ο μεγαλομέτοχος Δημήτρης Βουδούρης χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα ανυπόστατα και προϊόντα ανεγκέφαλων. Όπως τόνισε, υπάρχουν συμφωνίες με τους ποδοσφαιριστές και δεν υφίσταται κανένας κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών.

Ο Γεώργας, μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναφέρθηκε και στον πρόσφατο αποκλεισμό της Σπάρτης από τη Θύελλα Καμαρίου. «Όταν ήταν ο Γιαννακόπουλος δεν είχαν προβλήματα. Τώρα είδα αποκλείστηκε από μία τοπική ομάδα της Σαντορίνης στο Κύπελλο».

Last modified onΔευτέρα, 24 Σεπτέμβριος 2018 14:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep