Αίγιο ο Φουρτάδο

Ο Εμίλιο Φουρτάδο επέστρεψε στον Παναιγιάλειο μετά την αποχώρησή του από τη Σπάρτη.

Τη φανέλα του Παναιγιαλείου θα φορέσει ξανά μετά από τρία χρόνια ο Εμίλιο Φουρτάδο. Ο 35χρονος επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι είχε μείνει ελεύθερος από τη Σπάρτη (23 συμμετοχές, 4 γκολ) και εν τέλει βρήκε στη Γ' Εθνική τον νέο σταθμό της καριέρας του, κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί για πρώτη φορά.

Η ανακοίνωση του Παναιγιαλείου:

«Ο Παναιγιάλειος Γυμναστικός Σύλλογος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον επιθετικό Εμίλιο Φουρτάδο. Ο Εμίλιο βρέθηκε σήμερα νωρίς το απόγευμα στα γραφεία τού συλλόγου, όπου συμφώνησε με τη διοίκηση για μονοετές συμβόλαιο, ενώ αμέσως μετά πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα.

Ο 35χρονος άσος από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει πλούσια καριέρα στην Ελλάδα, μετρώντας 120 συμμετοχές και 58 τέρματα στη Football League και 18 συμμετοχές κι ένα γκολ στη Super League. Έχει αγωνιστεί σε Ιωνικό, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναχαϊκή, ΑΕΚ, Πανσερραϊκό και Σπάρτη, ενώ υπενθυμίζεται πως έχει φορέσει και παλαιότερα (δεύτερος γύρος αγωνιστικής περιόδου 2014 - 2015) την «μελανόλευκη» φανέλα, έχοντας πετύχει 8 τέρματα σε 17 συμμετοχές με την ομάδα μας».

Last modified onΠαρασκευή, 14 Σεπτέμβριος 2018 19:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep