«Δεν ζητάμε λεφτά, μόνο στήριξη»

Ο γενικός διευθυντής της Σπάρτης, Θανάσης Σταματόπουλος, στο Fl News για προπονητή, οπαδούς, προετοιμασία και μεταγραφές.

[googlead][/googlead]

Για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στη Σπάρτη τοποθετήθηκε στο Fl News ο Θανάσης Σταματόπουλος. Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ σχολίασε αρχικά για την αρνητική τροπή που πήρε το θέμα της πρόσληψης του Σίνισα Γκόγκιτς στην τεχνική ηγεσία και επεσήμανε: «Είχαμε έρθει σε προφορική συμφωνία με τον κ. Γκόγκιτς, αλλά σε λειτουργικές λεπτομέρειες δεν προχώρησε το θέμα».

Υποστήριξε, ωστόσο, ότι άμεσα η ομάδα της Λακωνίας θα έχει νέο προπονητή και μάλιστα εγνωσμένης αξίας: «Σήμερα θα ταξιδέψουμε στην Αθήνα όπου θα έχουμε ραντεβού με προπονητή εγνωσμένης αξίας και γνώστης της κατηγορίας, ώστε να κλείσει το θέμα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Κινούμαστε γρήγορα για να έρθουμε σε συμφωνία με νέο τεχνικό. Έχουμε κλείσει αθλητικό κέντρο όπου θα γίνει προετοιμασία, τις επόμενες μέρες θα γίνουν κι άλλες μεταγραφές. Έχουμε ήδη δηλώσει συμμετοχή σε διεθνές τουρνουά στο εξωτερικό. Όλα αυτά θα ανακοινωθούν μετά την πρόσληψη προπονητή. Όλοι οι προπονητές που διαδίδουν στον Τύπο ότι έχουν μιλήσει με τη Σπάρτη, να σταματήσουν να το κάνουν, γιατί μόνο κακό στον εαυτό τους κάνουν».

Ακολούθως μίλησε για τις προσπάθειες που κάνει ο Δημήτρης Βουδούρης, ο Δημήτρης Νικόλαρος και ο ίδιος: «Η διοίκηση με προσωπικές ενέργειες του κ. Βουδούρη, του κ. Νικόλαρου και δικές μου, όχι μόνο κατάφερε να μείνει στη Football League, αλλά να έχει και πρωταγωνιστικό ρόλο. Έχουμε εξοφλήσει τα χρέη και έχουμε έρθει σε διακανισμό με παίκτες που είχαν κάνει προσφυγή».

Τέλος, κάλεσε τον κόσμο να είναι κοντά στην ομάδα, ζητώντας μόνο στήριξη και τίποτα παραπάνω: «Όσοι σχολιάζουν αρνητικά την ομάδα, τους ζητάμε να έρθουν κοντά μας, να μας στηρίξουν στην προσπάθεια, δίχως να δώσουν ούτε ένα ευρώ. Δεν ζητάμε λεφτά, μόνο στήριξη».

Last modified onΚυριακή, 15 Ιούλιος 2018 11:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep