Με γνωστή συνταγή

Στην Σπάρτη προσπαθούν να οργανωθούν για την επόμενη ημέρα και παράλληλα να κλείσουν το θέμα των προσφυγών. Στην Σπάρτη προσπαθούν να οργανωθούν για την επόμενη ημέρα και παράλληλα να κλείσουν το θέμα των προσφυγών.

Στην Σπάρτη ξεκινούν τον σχεδιασμό μέσα στα προβλήματα των προσφυγών, αλλά θα προσπαθήσουν να κλείσουν ποδοσφαιριστές με την εγγύηση των προσώπων που έχουν δουλέψει μαζί στο παρελθόν. 

Ο πρόεδρος της Σπάρτης, Δημήτρης Νικόλαρος, έχει τονίσει αρκετές φορές πως αυτό που προέχει είναι να βρεθούν λύσεις για τα συμβόλαια και τις προσφυγές των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν την τελευταία σεζόν στην ομάδα της Λακωνίας και μετά θα γίνουν οι ενέργειες για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν. 

Οι συνεννοήσεις για τις προσφυγές βρίσκονται σε εξέλιξη, η ομάδα πήρε προθεσμία στις εκδικάσεις ώστε να βρεθεί λύση με τους ποδοσφαιριστές και να τις αποσύρουν, αλλά είναι πολλά τα ανοικτά μέτωπα και οι δυσκολίες μεγάλες. Αυτά τα θέματα αφορούν την παλιά σεζόν, αλλά ήδη έχουν ξεκινήσει οι ενέργειες για την επόμενη ημέρα με την μεταβίβαση των μετοχών και την προφορική συμφωνία με τον Θανάση Σταματόπουλο και τον Σίνισα Γκόγκιτς για να τρέξουν την ομάδα. 

Οι κρούσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα σε ποδοσφαιριστές αφορούν πρόσωπα που έχουν συνεργαστεί παλαιότερα και με τους δύο ανθρώπους που θα τρέξουν το αγωνιστικό τμήμα, αλλά θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να ολοκληρωθούν τόσο οι διαδικασίες για την επόμενη ημέρα, όσο και κάποιες από τις μεταγραφές που θα χρειαστούν διαβεβαιώσεις για να υπογράψουν στην Σπάρτη. 

[googlead][/googlead]  

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep