«Κερδίσαμε ακόμη έναν τελικό»

Στους τελικούς που έχει μπροστά της η Σπάρτη στάθηκε ο τεχνικός της Μάρκος Στεφανίδης. Στους τελικούς που έχει μπροστά της η Σπάρτη στάθηκε ο τεχνικός της Μάρκος Στεφανίδης.

Ο Μάρκος Στεφανίδης μίλησε για τους αγώνες που έχει μπροστά της η Σπάρτη και την ανάγκη να πάρουν ό,τι καλύτερο από κάθε παιχνίδι.

Στην γρήγορη αντίδραση των ποδοσφαιριστών της Σπάρτης, οι οποίοι έπρεπε να ξεπεράσουν την ταλαιπωρία και την αρνητική ψυχολογία από όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με το Αιγίνιο στάθηκε ο τεχνικός της ομάδας της Λακωνίας, Μάρκος Στεφανίδης. Οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη με 1-0 κόντρα στα Τρίκαλα.

«Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι σήμερα από το αποτέλεσμα και πως να μην είσαι μετά από όλα όσα έχουμε περάσει μέσα στην εβδομάδα και όχι μόνο ψυχολογικά επειδή σύμφωνα με την απόδοση μας έπρεπε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι στο Αιγίνιο. Εμείς περάσαμε μια Οδύσσεια στον γυρισμό και έπρεπε να τα ξεπεράσουμε όλα γρήγορα επειδή αυτό το παιχνίδι ήταν για εμάς ένας τελικός. Είμαι πολύ υπερήφανος για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μου επειδή έδειξαν μέσα στο γήπεδο από την πρώτη στιγμή πως εμείς θέλαμε πολύ περισσότερο το παιχνίδι.

Πέρα από το κομμάτι της νίκης είναι σημαντικό πως προσπαθούμε να παίξουμε και ποδόσφαιρο. Μόνο καλά λόγια έχω να πω για την ομάδα και θέλω να μείνω στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που είναι δίπλα μας και βοηθάνε την ομάδα χωρίς να φαίνεται και συμβάλλουν στην ομαλή λειτουργία και τους αξίζουν συγχαρητήρια».

Υπάρχει βελτίωση του κλίματος μέσα στην ομάδα;

«Το κλίμα έχει διορθωθεί και υπάρχει μια καλύτερη καθημερινότητα σε όλους τους τομείς. Το γκολ που σημειώσαμε είναι προϊόν προπόνησης και δουλειάς όλων των παιδιών που δουλεύουν πάρα πολύ οι ποδοσφαιριστές σαν να μην έχουν κανένα πρόβλημα».

Η συμπαράσταση του κόσμου πόσο σημαντική είναι;

«Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και αν η παρουσία τους βοηθά εμένα που βρίσκομαι στον πάγκο, φανταστείτε τι ενέργεια δίνουν στους ποδοσφαιριστές. Σκοπός μας είναι να πάρουμε από κάθε παιχνίδι ότι μπορώ περισσότερο. Ξέρουμε πως έχουμε πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές».

Last modified onΠέμπτη, 26 Απρίλιος 2018 02:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep