Αήττητος στα ντεμπούτα του

Τι επιδόσεις είχε ο προπονητής της Σπάρτης Μάρκος Στεφανίδης στα προηγούμενα ντεμπούτα του

[googlead][/googlead]

Σε δύο φιλικά έχει καθοδηγήσει τη Σπάρτη ο Μάρκος Στεφανίδης (στην ήττα 1-0 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και στη νίκη 3-1 επί της Εθνικής Ενόπλων) και κόντρα στον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό το Σάββατο 31/3 (15:00) στη Λακωνία θα πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του.

Καλείται μάλιστα να συνεχίσει μία αήττητη παράδοση. Στα προηγούμενα ντεμπούτα του σε αγώνες πρωταθλήματος είχε δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Σε όλες τις περιπτώσεις μάλιστα κοούτσαρε σε εντός έδρας αναμετρήσεις, όπως θα συμβεί και αυτή τη φορά.

Ως τεχνικός του ΑΟ Χανιά νίκησε 2-1 την Παναχαϊκή στις 12/1/2015 με την υποσημείωση ότι είχε προηγηθεί και ένας αγώνας κυπέλλου. Σε εκείνο το ματς ο ΑΟΧ έφερε ισοπαλία, αλλά ήταν σαν... θριαμβευτική νίκη υπό την έννοια ότι υποδεχόταν τον Παναθηναϊκό που προηγήθηκε μάλιστα με 0-2. Η ομάδα όμως του Μάρκου Στεφανίδη ισοφάρισε και απέσπασε το τιμητικό «Χ».

Από κει και πέρα υπό τις οδηγίες του ο Ιάλυσος αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με τη Ρόδο στο τοπικό ντέρμπι της Γ' Εθνικής στις 23/11/2016, ενώ στο ντεμπούτο του με τη Ζάκυνθο έμεινε στο 0-0 με την Αχαϊκή στις 8/10/2017. Τέλος, ως τεχνικός της Καλαμάτας νίκησε 2-1 τον Αστέρα Βλαχιώτη στις 11/2/2018.

Απομένει να δούμε την έκβαση του αγώνα της Σπάρτης με τον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep