Πεντάρα και επιστροφή

Επιστροφή Δεινόπαπα μετά από τέσσερις μήνες στην ήττα με 5-0 που γνώρισε η Σπάρτη από τον Αστέρα Τρίπολης.

[googlead][/googlead]

Το πρώτο φιλικό υπό το βλέμμα του προπονητή, Μάρκου Στεφανίδη έδωσε την Πέμπτη (15/03) η Σπάρτη. Η ομάδα της Λακωνίας αντιμετώπισε τον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας και ηττήθηκε 5-0, με τον Θανάση Δεινόπαπα να παίρνει χρόνο συμμετοχής, όπως αναμενόταν, στο δεύτερο ημίχρονο, δείχνοντας ότι μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του τέσσερις μήνες μετά τον τραυματισμό του στην κνήμη.

Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί και στο 28' είχαν δοκάρι με τον Μπαστιάνο. Στο 29' ο Βανκεβάι άνοιξε το σκορ και στο 40' ο Δουβίκας μετά από σουτ του Ντουντού στο δοκάρι έκανε το 2-0. Ακολούθησαν άλλα τρία τέρματα από τους Ζαάντ (55'), Δουβίκα (57') και Ντουντού (86'). Στο 37' λίγο έλειψε να σημειώσει αυτογκόλ ο Ζουλιώτης, αλλά η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιφτσής, Μπέρτος, Μπαστιάνος, Ντουντού, Σελίν, Βανκεβάι, Δουβίκας, Ζήσης, Χριστόπουλος, Ζααντί, Κανελλόπουλος. Έπαιξαν και οι Καπετάνος, Αντζουλάς, Κώτσιρας, Νικολακόπουλος, Σουμά.

ΣΠΑΡΤΗ: Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Ράνος, Γουόρντεν, Φουρτάδο, Γραικός, Σάββας, Παναγιώτου, Κολτσίδας, Μπουζούκης, Τσιόφου. Έπαιξαν και οι: Τρακάκης, Δοδοντσάκης, Μουζακίτης, Συμεωνίδης, Μπέλης, Κατσίκης, Δεινόπαπας, Καζβιρόπουλος.

Last modified onΠέμπτη, 15 Μάρτιος 2018 20:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep