Τέλος η σεζόν για Μπαρέττα

Ο Αργύρης Μπαρέττας χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, λόγω τραυματισμού - προς επιστροφή ο Θανάσης Δεινόπαπας.

[googlead][/googlead]

Στις 31 Ιανουαρίου καταγράφηκε η 13η και τελευταία συμμετοχή του Αργύρη Μπαρέττα στη φετινή Football League. Ο ποδοσφαιριστής της Σπάρτης που υπέστη κάταγμα στον καρπό θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, επειδή δεν «έδεσε» το κόκκαλο σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση.

Την ίδια ώρα ο Θανάσης Δεινόπαπας που δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα τον τελευταίο χρόνο ξεκινάει άμεσα προπονήσεις όπως ενημέρωσε η Σπάρτη. Να θυμίσουμε ότι ο παίκτης είχε υποστεί κάταγμα κνήνης τον Φεβρουάριο του 2017 ως παίκτης του Αγροτικού Αστέρα και στις 1 Νοεμβρίου υπέστη ανάλογο τραυματισμό (ρογμώδες κάταγμα κνήμης) σε προπόνηση της Σπάρτης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ για Μπαρέτα και Δεινόπαπα:

«Χάνει τη χρονιά ο Μπαρέττας. Επιστροφή Δεινόπαπα. Άσχημα ήταν τα νέα για την αποθεραπεία του Μπαρέττα καθώς ο παίκτης της Σπάρτης θα χάσει το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Αιτία το κάταγμα στον καρπό, καθώς το κόκκαλο δεν είχε "δέσει" όπως έπρεπε, με συνέπεια να αργεί η επιστροφή στην ενεργό δράση. Σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση, ο Μπαρέττας δε θα μπορέσει να αγωνιστεί νωρίτερα από τους επόμενους τρεις μήνες.

Αντίθετα, καλά ήταν τα νέα για την επιστροφή στις προπονήσεις του Δεινόπαπα, ο οποίος ξεκινάει άμεσα προπονήσεις ώστε να έρθει στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας, ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Σπάρτης».

Να σημειωθεί ότι η Σπάρτη είχε και άλλες ατυχίες από την αρχή της σεζόν, καθώς έπαθαν ρήξη χιαστών οι Νίκος Ρούμπος και Γιώργος Μακροστέργιος.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep