Πληρώνει τους... πρώην

Η Σπάρτη ενημέρωσε ότι εξόφλησε τους Κραβαρίτη, Γιαννίτση. Αναμονή για πληρωμές στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

[googlead][/googlead]

Το FL News σας ενημέρωσε σε προηγούμενη ανάρτηση σχετικά με την προσπάθεια του Δημήτρη Νικόλαρου να εξοφλήσει τους Πέτρο Κραβαρίτη, Μιχάλη Γιαννίτση. Εξάλλου, περιθώρια δεν υπήρχαν εν όψει της διαδικασίας αδειοδότησης.

Η ΠΑΕ, μάλιστα, ενημέρωσε ότι αμφότεροι πληρώθηκαν «κόντρα στις... προβλέψεις και τα δημοσίευμα», όμως την ίδια στιγμή θα πρέπει να φανεί συνεπής και προς τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η καθυστέρηση που έχει σημειωθεί (υπήρξαν δεσμεύσεις για πληρωμές μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ), άλλωστε, έχει δημιουργήσει στιγμές έντασης, όπως αυτή στην προπόνηση της Δευτέρας (27/02)...

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Σπάρτης, ενημερώνει ότι κόντρα στις… προβλέψεις και τα δημοσιεύματα, για ακόμα μιά μέρα τακτοποίησε οικονομικές οφειλές προς παλαιότερους ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, την Τρίτη (27/2) εξοφλήθηκαν τα χρέη προς τον Μιχάλη Γιαννίτση και τον Πέτρο Κραβαρίτη.

Η διοίκηση της Σπάρτης, πιστή στις υποσχέσεις, συνεχίζει να μάχεται καθημερινά, κόντρα στις δυσκολίες και τις αντιξοότητες που παρουσιάζονται, έτσι ώστε ο σύλλογος να βρεθεί εκεί που πραγματικά αξίζει και ονειρεύονται οι φίλαθλοι της πόλης».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 27 Φεβρουάριος 2018 16:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep