Logo
Print this page

Τα... σπριντ του προέδρου

Ο πρόεδρος της Σπάρτης Δημήτρης Νικόλαρος τρέχει μόνος του να προλάβει πέντε μέτωπα.

[googlead][/googlead]

Τον δικό του αγώνα -που πολλές φορές είναι και μοναχικός- δίνει ο Δημήτρης Νικόλαρος.

Ο πρόεδρος της Σπάρτης τρέχει να προλάβει πέντε μέτωπα στην παρούσα φάση, μετά και την παραίτηση του προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη. Και κάποιες καταστάσεις χρειάζονται και... σπριντ.

Από τη μία τρέχει για τις τελευταίες εκκρεμότητες, ώστε να καταθέσει την Τετάρτη 28/2 τον φάκελο για την αδειοδότηση της ΠΑΕ. Παράλληλα, είναι σε επαφές για να ρυθμίσει το θέμα με τις προσφυγές των Πέτρου Κραβαρίτη και Μιχάλη Γιαννίτση, ώστε να μην έχει κυρώσεις η ομάδα.

Επιπλέον, βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή (αν και σε πρώτη φάση θα αναλάβει πάλι ο γυμναστής Γιώργος Πολυμενέας και ο προπονητής τερματοφυλάκων Παναγιώτης Αποστολάκος) και ετοιμάζεται για την απολογία στη Football League την Πέμπτη 1/3 με αφορμή την κλήση για το σκηνικό έντασης στο ματς με τον ΟΦΗ.

Και όλα αυτά σε μία περίοδο που τρέχει και για την επιχείρησή του (καθ' ότι τέλος του μήνα), ενώ ενδέχεται να συνοδεύσει και την αποστολή της ομάδας Νέων στην Κρήτη για το παιχνίδι με την Κ19 του ΑΟ Χανιά Κισσαμικού.

Υπό αυτές τις συνθήκες βέβαια ο Νικόλαρος -που βγήκε μπροστά σε δύσκολες στιγμές για τη Σπάρτη- δοκιμάζει τα όρια του...

[googlead][/googlead]

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr