Θεοδοσιάδης στη Σπάρτη

Νέος προπονητής στη Σπάρτη ο Σάκης Θεοδοσιάδης. Τιμωρημένος με ΟΦΗ ο Πολυμενέας.

[googlead][/googlead]

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης είναι ο εκλεκτός της Σπάρτης για τη διάδοχη λύση στον πάγκο, μετά την αποχώρηση του Θωμά Γράφα. Οι Λάκωνες εν τέλει κατέληξαν στη διάδοχη λύση και επέλεξαν τον 42χρονο, ο οποίος είχε το ρεκόρ του μακροβιότερου τεχνικού στον πάγκο της Αναγέννησης Καρδίτσας (5 αγωνιστικές περιόδους).

Πρόκειται για έναν σοβαρό και πειθαρχημένο τεχνικό που πανηγύρισε δύο ανόδους (από Δ' σε Γ' και από Γ' σε Β' Εθνική) με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Μάλιστα, τη σεζόν 2013-14 βοήθησε τους Θεσσαλούς να κατακτήσουν την 5η θέση στο πρωτάθλημα της Football League. Την επόμενη (2014-15) η Αναγέννηση κατετάγη 6η και την αγωνιστική περίοδο 2015-16 8η, κερδίζοντας με άνεση το εισιτήριο της σωτηρίας. 

Πέρυσι ο νέος προπονητής της Σπάρτης κατέκτησε το πρωτάθλημα στον Β' όμιλο της Γ' Εθνικής με τον Απόλλωνα Λάρισας και πανηγύρισε μία ακόμα άνοδο. Ωστόσο, αποχώρησε φέτος μετά από δύο αγώνες Κυπέλλου. Στη Football League μετρά 91 παρουσίες και απολογισμό 37 νίκες - 18 ισοπαλίες - 36 ήττες. 

Ο ίδιος θα παρακολουθήσει το ματς του Σαββάτου (17/02) με τον ΟΦΗ και την Τρίτη (20/02) θα πιάσει δουλειά στον πάγκο των «κυανέρυθρων». Σε ό,τι αφορά στο UEFA Pro του οποίου δεν είναι κάτοχος, έχει βρεθεί λύση ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα. Η συμφωνία είναι έως το τέλος της σεζόν. Σε ό,τι αφορά στον Γιώργο Πολυμενέα, είναι τιμωρημένος μετά την αποβολή του στο ματς με τη Δόξα Δράμας. Έτσι, θα είναι και αυτός στην εξέδρα...

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Νέος προπονητής της ΠΑΕ Σπάρτης είναι πλέον ο Σάκης Θεοδοσιάδης. Ο 42χρονος τεχνικός ήταν φέτος στον πάγκο του Απόλλωνα Λάρισας, τον οποίο ανέλαβε μετά από 6 σεζόν στον πάγκο της Αναγέννησης Καρδίτσας. Ο προπονητής από την Πέλλα σε αυτές τις έξι χρονιές στην Αναγέννηση πέτυχε δύο ανόδους (από το Περιφερειακό στη Football League 2 και κατόπιν στη Football League), «άγγιξε» τα πλέι-οφ ανόδου στη Superleague τη σεζόν 2014-15 και προπέρυσι, σε μία απίστευτη πορεία, κατάφερε να παραμείνει στη Β’ κατηγορία, πραγματοποιώντας τεράστια προσπάθεια τόσο στην κανονική διάρκεια, όσο και στα πλέι-άουτ».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 15 Φεβρουάριος 2018 17:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep