Ραντεβού με δύο προπονητές

Ο Δημήτρης Νικόλαρος πανηγυρίζει τη νίκη επί της Δόξας Δράμας (δεξιά με το μπουφάν της Τσέλσι!) Ο Δημήτρης Νικόλαρος πανηγυρίζει τη νίκη επί της Δόξας Δράμας (δεξιά με το μπουφάν της Τσέλσι!)

Ο πρόεδρος της Σπάρτης Δημήτρης Νικόλαρος θα έχει συνάντηση με δύο προπονητές τη Δευτέρα 12/2 για να καταλήξει στο διάδοχο του Θωμά Γράφα.

[googlead][/googlead]

Στην τελική ευθεία εισέρχεται το θέμα της διάδοχης λύσης στον πάγκο της Σπάρτης, μετά την αποχώρηση του Θωμά Γράφα.

Οι Λάκωνες νίκησαν 1-0 τη Δόξα Δράμας την Κυριακή 11/2 με υπηρεσιακό τον γυμναστή Γιώργο Πολυμενέα και τη Δευτέρα 12/2 ο πρόεδρος Δημήτρης Νικόλαρος θα έχει ραντεβού στην Αθήνα με δύο τεχνικούς για να καταλήξει στον εκλεκτό.

Ζητούμενο για τη Σπάρτη είναι να έχει δίπλωμα UEFA Pro ο νέος κόουτς, όπως υπαγορεύει ο κανονισμός.

Δικαίωση για Μουζακίτη και Νικόλαρο

Από κει και πέρα το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας αποτέλεσε μία δικαίωση για τον Αλέξανδρο Μουζακίτη και τον Δημήτρη Νικόλαρο. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής και ο πρόεδρος της ΠΑΕ επιδίωξαν την επανασύνδεση τον Γενάρη, μετά το καλοκαιρινό διαζύγιο.

«Θα μπορέσει να αποδείξει τι δεν έκανε πέρυσι. Το αξίζει» έλεγε στο περιβάλλον του εξαρχής ο Νικόλαρος και ο Μουζακίτης στο πρώτο του παιχνίδι μετά τη ρήξη χιαστών της περσινής περιόδου κατάφερε να σκοράρει υπογράφοντας το 1-0 επί της Δόξας Δράμας.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep