Προς διαζύγιο με Ντοράγκι

Ο Μομπίν Ντοράγκι (αριστερά στη φωτο) με τη φανέλα του Πανσερραϊκού Ο Μομπίν Ντοράγκι (αριστερά στη φωτο) με τη φανέλα του Πανσερραϊκού

Η Σπάρτη είναι σε διαδικασία λύσης συμβολαίου με τον Μομπίν Ντοράγκι για να αδειάσει θέση ξένου και να αποκτήσει ως δανεικό τον Νοτιοκορεάτη Γκιέολ Χι Τζανγκ.

[googlead][/googlead]

Στην πρώτη 5αδα της Football League φιγουράρει η Σπάρτη και συνεχίζει τις προσπάθειες για την ενδυνάμωση του ρόστερ.

Οι Λάκωνες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον δανεισμό του Νοτιοκορεάτη μεσοεπιθετικού Γκιέολ Χι Τζανγκ από τον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο για να προχωρήσει αυτό το θέμα θα πρέπει να αδειάσει θέση ξένου.

Οι πληροφορίες του FL News, λοιπόν, αναφέρουν ότι η ΠΑΕ είναι σε διαδικασία λύσης συμβολαίου με τον Ιρανό μπακ Μομπίν Ντοράγκι ο οποίος είχε υποστεί ρωγμώδες κάταγμα τον Οκτώβριο και μετά την επιστροφή του περιορίστηκε σε μία 12λεπτη συμμετοχή σε ματς κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι ο Αστέρας Τρίπολης προτιμάει να παραχωρήσει ως δανεικό τον Γκανέζο Ρόμπερτ Κουμαντέι, αλλά η η Σπάρτη θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες για να αποκτήσει τον Νοτιοκορεάτη winger.

Προϋπόθεση, βέβαια, για να τρέξουν οι εξελίξεις είναι -όπως προαναφέραμε- να λυθεί το συμβόλαιο του Ντοράγκι.

Την ίδια ώρα απομένουν τα τυπικά για τον δανεισμό του κεντρικού αμυντικού Στέργιου Δοδοντσάκη από τον ΠΑΟΚ, ενώ έχουν προηγηθεί οι προσθήκες των Γιώργου Μπουζούκη και Τρύφωνα Καζβιρόπουλου.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep