Ραντεβού Δευτέρα για νέο κόουτς

Ανεβάζει ρυθμούς ο Ιμπαν Ράντι Ανεβάζει ρυθμούς ο Ιμπαν Ράντι

Από τη Δευτέρα 27/11 θα τρέξουν οι εξελίξεις στο θέμα του νέου προπονητή της Σπάρτης.

[googlead][/googlead]

Το ρεπό που προέκυψε αυτή την εβδομάδα -λόγω της αποβολής του Αχαρναϊκού από το πρωτάθλημα- βοηθάει τη Σπάρτη να χειριστεί με περισσότερη άνεση χρόνου το θέμα της διάδοχης λύσης στον πάγκο.

Ο πρόεδρος Δημήτρης Νικόλαρος αναμένεται να έχει ραντεβού -ενδεχομένως και καταληκτικό- με υποψήφιο διάδοχο του Κώστα Σωτηρόπουλου τη Δευτέρα 27/11 στην Αθήνα. Σε κάθε περίπτωση από τη Σπάρτη προκύπτει ότι το θέμα θα έχει κλείσει μέχρι τα μέσα της εβδομάδας.

Υπενθυμίζουμε ότι παραμένει ως τεχνικός σύμβουλος στην ομάδα ο Παναγιώτης Τζαναβάρας ο οποίος προφανώς και έχει λόγο στην καθημερινή προετοιμασία της ομάδας.

Ευεργετικό ρεπό για Ράντι, Τσιμότζι

Από τις προπονήσεις παρεμπιπτόντως προκύπτουν και ευχάριστα μαντάτα για τη Σπάρτη, καθώς ο Ιμπαν Ράντι είναι καλύτερα (είχε ενοχλήσεις στον προσαγωγό), ενώ παράλληλα ανεβαίνει και ο Ταουόγκα Τσιμότζι και εκτιμάται ότι έχει ελπίδες να προλάβει το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Βέροια στην Ημαθία το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου (15:00, ΕΡΤ3). Ενδεχομένως δε να πραγματοποιήσει και το ντεμπούτο του στο φετινό πρωτάθλημα.

Βέβαια, ενδιάμεσα υπάρχει ο εντός έδρας αγώνας κυπέλλου με τον Ατρόμητο (28/11, 15:00), ωστόσο η ομάδα δεν έχει ελπίδες πρόκρισης και μπορεί να προφυλάξει παίκτες. Σε κάθε περίπτωση το ρεπό του σαββατοκύριακου (25-26/11) είναι ευεργετικό για τους παίκτες των Λακώνων που προέρχονται από τραυματισμό.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 24 Νοέμβριος 2017 14:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep