«Θα εξοφληθούν και οι τρεις»

Όλο το ρεπορτάζ από την εκδίκαση των προσφυγών κατά της Σπάρτης.

Από τη Football League στην ΕΠΟ βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (10/07) ο πρόεδρος της Σπάρτης. Και αυτό γιατί είχε προγραμματιστεί στην Α’ ΕΕΟΔ η εκδίκαση έξι προσφυγών κατά της ΠΑΕ. Το FL News ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που βρέθηκε στη διαδικασία και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ…

Οι Κώστας Κοτσαρίδης, Αλέξανδρος Γκαλίτσιος και Αλέξανδρος Μουζακίτης παραιτήθηκαν των προσφυγών τους, αφού επετεύχθη συμφωνία με την ΠΑΕ. Ωστόσο, ο Νικόλαρος ζήτησε για δεύτερη φορά αναβολή, ώστε να εξοφλήσει τους Τάσο Παπαχρήστο, Μανώλη Ροβίθη και Δημήτρη Σιώπη.

«Θέλω μία ακόμα αναβολή ως τη Δευτέρα κύριε πρόεδρε, είναι ηθικό το θέμα», είπε ο πρόεδρος της Σπάρτης, με τον πρόεδρο της έδρας, Βασίλη Ανδρόνικο να συναινεί, ώστε οι τρεις υποθέσεις να μετατεθούν για τις 24 Ιουλίου. «Θα τους έχω εξοφλήσει και τους τρεις. Το θέλω σαν χάρη, είναι ηθικό», σημείωσε ο Νικόλαρος και τόνισε: «Την Πέμπτη θα έχω ραντεβού με επιχειρηματία, θα πάρω λεφτά και θα τους πληρώσω».

Αντίθετη στην αναβολή η νομική υπηρεσία του ΠΣΑΠ, ανέφερε στην έδρα: «Στις 19 Ιουνίου ζήτησε χρόνο 20 ημέρες και είπε ότι 8 Ιουλίου θα είχε εξοφλήσει. Η προσφυγή του Παπαχρήστου είναι από τις 12 Μαΐου. Δεν θα ήταν πιο ηθικό να τους έχετε εξοφλήσει όλους. Δίναμε τα χέρια και μου λέγατε ότι 8 Ιουλίου θα έχετε εξοφλήσει;». Πρότεινε, μάλιστα, να δώσει προθεσμία ως την Παρασκευή (14/07), αλλά ο Ανδρόνικος είπε: «Να δώσουμε αναβολή να τελειώνουμε;».

«Τα παιδιά δεν συναινούν. Θεωρούν ότι κοροϊδεύονται», επανέλαβε η νομική υπηρεσία του ΠΣΑΠ, αλλά εν τέλει οι τρεις υποθέσεις πήραν αναβολή για τις 24 Ιουλίου.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 11 Ιούλιος 2017 01:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep