Παρελθόν ο Σταυρόπουλος

Ο γενικός αρχηγός, Θύμιος Σταυρόπουλος αποχώρησε από τη Σπάρτη.

Παρελθόν από τη Σπάρτη αποτελεί ο Θύμιος Σταυρόπουλος. Ο μέχρι πρότινος γενικός αρχηγός της ομάδας της Λακωνίας ευχαρίστησε άπαντες για τη συνεργασία και σημείωσε ότι δεν μπορεί πλέον να προσφέρει τις υπηρεσίες του λόγω φόρτου εργασίας και έλλειψης χρόνου.

Ο Σταυρόπουλος σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό FLY ευχαρίστησε ακόμα τον Σωτήρη Αντωνίου για τον οποίο είπε: «Ο Σωτήρης έχει συνδέσει το όνομά του με τις λαμπρές ημέρες της Σπάρτης και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Είναι εκείνος που συνέβαλε στην απόλυτα επιτυχημένη πορεία της ομάδας της καρδιάς μας. Δέθηκα πολύ μαζί του και είμαι σίγουρος ότι θα κάνει μια λαμπρή προπονητική καριέρα. Με το Σωτήρη ήμασταν συνεργάτες, αλλά πλέον τον θεωρώ μέλος της οικογένειάς μου». Αναφέρθηκε ακόμα στα μέλη του τεχνικού τιμ και για τους ποδοσφαιριστές είπε:

«Είμαι ευτυχισμένος που συνεργάστηκα με ποδοσφαιριστές μεγάλης αξίας με αρχηγό έναν από τους μεγαλύτερους Λάκωνες ποδοσφαιριστές, τον Ηλία Αναστασάκο με ανεκτίμητη προσφορά και αξία στο χώρο του ποδοσφαίρου. Οι σχέσεις μας ήταν, είναι και θα παραμείνουν άριστες. Το ξέρουν ότι είμαι εδώ για ό,τι χρειαστούν».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 22 Ιούνιος 2017 14:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep