«Υπομονή ως την Τετάρτη»

Το ποδοσφαιρικό τμήμα της Σπάρτης περιμένει να γίνουν πράξεις οι δεσμεύσεις για πληρωμές, διαφορετικά θα ακολουθήσει κύμα φυγής.

Στα όριά τους έχουν φτάσει άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Σπάρτης. Οι Λάκωνες έκαναν υπομονή, δεν διέρρεαν τόσο καιρό το παραμικρό σχετικά με οφειλές και ήταν συγκεντρωμένοι στον στόχο της άνετης παραμονής. Ωστόσο, η οριστική απεμπλοκή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έβγαλε στην επιφάνεια τα σημάδια... εγκατάλειψης, καθώς μισθοί και ενοίκια είναι απλήρωτα εδώ και περίπου τρεις μήνες.

Ο νέος παράγοντας των «κυανέρυθρων», Δημήτρης Νικόλαρος δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει σε πληρωμές έως την Τετάρτη (10/05) και η ημέρα αυτή είναι καταληκτική για τους ποδοσφαιριστές. «Είμαστε υποχρεωμένοι να περιμένουμε έως την Τετάρτη. Αν πληρωθούμε καλώς, αν όχι, τότε αρκετοί θα κινηθούν νομικά. Αρκετοί, μάλιστα, θέλουν να αποχωρήσουν από τώρα, γιατί έχουν απλήρωτα ενοίκια εδώ και τρεις μήνες», ανέφεραν στο FL News μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος».

Στη Σπάρτη αναγνωρίζουν ότι ο Νικόλαρος δεν έχει συμπληρώσει μία εβδομάδα στο πόστο του ανθρώπου που θα «τρέξει» την ομάδα, όπως από την άλλη πλευρά γνώριζε και ο ίδιος το άνοιγμα που υπάρχει. Εκφράζεται, πάντως, η πεποίθηση ότι έστω και την τελευταία στιγμή ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία θα δουν το χρώμα του χρήματος. Σε διαφορετική περίπτωση είναι δεδομένο ότι πολλοί θα κουνήσουν μαντήλι και θα συρρικνώσουν ακόμα περισσότερο το μικρότερο ρόστερ της κατηγορίας.

Last modified onΔευτέρα, 08 Μάιος 2017 14:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep