«Καθοριστική η αποβολή»

Οφσάιντ υπάρχει στη φάση της αποβολής του Μελίσσα σύμφωνα με τον Σωτήρη Αντωνίου.

Δίκαιη ήταν η νίκη (1-0) του ΑΟ Τρίκαλα σύμφωνα με τον προπονητή της Σπάρτης, Σωτήρη Αντωνίου. Ο ίδιος, πάντως, εξέφρασε την άποψη ότι στη φάση της αποβολής του Μελίσσα υπάρχει οφσάιντ. Αναλυτικά είπε:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους της διοίκησης των Τρικάλων για την φιλοξενία. Ήταν ένα παιχνίδι με μια ομάδα η οποία το τελευταίο δίμηνο είναι μακράν η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία με τον πρώτο του παιχνιδιού αλλά και με τα αποτελέσματα που έχει πάρει και θα πάρει αρκετά μέχρι το τέλος της χρονιάς. Είχαμε και τις απουσίες με παίκτες - κλειδιά για εμάς. Νομίζω, όμως ότι με την συνολική εικόνα μέχρι το τέλος του παιχνιδιού αν και μείναμε αρκετά νωρίς με 10 παίκτες τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ απέναντι σε μια ομάδα με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, με καλούς αυτοματισμούς με παίκτες υψηλής ποιότητας απο τη μέση και μπροστά.

Το 1-0 νομίζω ότι είναι δίκαιο για την ομάδα των Τρικάλων. Νομίζω όμως ότι η αποβολή η οποία ήταν καθαρή ήταν καθαριστική, αλλά νομίζω υπάρχει οφσαίντ. Προσπαθήσαμε μετά το 70', ήμασταν καλύτεροι απο τον αντίπαλο, αλλά ο αντίπαλος είχε πάρα πολλές ευκαιρίες να τελειώσει το παιχνίδι νωρίς. Δείξαμε ότι είμαστε αξιόμαχοι παλεύουμε όλα τα παιχνίδια. Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα και τους εύχομαι κάποια στιγμή να αλλάξουν κατηγορία γιατί τους αξίζει».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 09 Απρίλιος 2017 18:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep