«Η ομάδα έχει μέταλλο»

Ο Σωτήρης Αντωνίου μίλησε για το ρεκόρ της Σπάρτης.

Ο τεχνικός της ομάδας της Λακωνίας αναφέρθηκε ακόμη στο στόχο που έχουν θέσει μαζί με τους παίκτες του, που είναι η 6η θέση. Αναλυτικά δήλωσε μετά τη νίκη (1-) επί του Πανελευσινιακού:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την νίκη που έκαναν. Θέλαμε πολύ το παιχνίδι για να φθάσουμε τους 36 πόντους. Και έχουμε πει ότι στόχος της ομάδας είναι η 6η θέση πλέον, από τη στιγμή που έχει μείνει στην κατηγορία εδώ και 12 αγωνιστικές πριν το τέλος.

Είμαστε έναν πόντο από την 6η θέση και δείχνει ότι η ομάδα μου κάνει κάτι πολύ σπουδαίο φέτος. Τις πέντε πρώτες ομάδες δεν μπορούμε να τις φθάσουμε.
Όσον αφορά το παιχνίδι το πρώτο ημίχρονο ήταν ολοκληρωτικά δικό μας, χάσαμε πολλές και κλασικές ευκαιρίες , νομίζω ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας, θα μπορούσε να ήταν και 3-0 και 4-0. Παίξαμε πολύ καλά, την μπάλα κάτω, δημιουργήσαμε ωραίες προϋποθέσεις και συνδυασμούς και νομίζω ότι  ο κόσμος ήταν ενθουσιασμένος.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα της Ελευσίνας ήθελε το αποτέλεσμα, δώσαμε χώρο να βγουν στις αντεπιθέσεις, πάλι αδικήσαμε τους εαυτούς μας, χάσαμε 3 –4 τετ α τετ και τελικά το παιχνίδι έληξε 1-0. Δεν απειληθήκαμε καθόλου, εκτός από γεμίσματα και στατικές φάσεις.

Έχουμε ένα τρομερό ρεκόρ. 770 λεπτά εντός έδρας χωρίς η ομάδα να παραβιαστεί. Νομίζω ότι είναι νέο ρεκόρ που δεν έχει ξαναγίνει τα τελευταία 5-6 χρόνια. Έχουμε να δεχθούμε γκολ από τον πρώτο γύρο με την Καλλονή μέσα στην έδρα μας. Αυτό δείχνει ότι η ομάδα έχει μέταλλο , ένα πλάνο που το ακολουθούν οι παίκτες.

Μην ξεχνάμε ότι το τελευταίο διάστημα παίζουμε με ένα αμυντικό χαφ, τα τελευταία 7-8 παιχνίδια και δείχνει ότι όλα τα παιδιά βγάζουν τον καλύτερό τους εαυτό. Συγχαρητήρια στους παίκτες και στο φίλαθλο κόσμο και καταφέραμε να πετύχουμε μία νίκη, που του την αφιερώνουμε».

Ο Χαράλαμπος Οικονομόπουλος δήλωσε:

«Ήταν ένα παιχνίδι ιδιαίτερων καταστάσεων. Παίζαμε με μία ομάδα που βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ξέραμε ότι θα έρθει εδώ και θα μας αντιμετωπίσει πολύ αμυντικά, να κρατήσει το μηδέν και με κάποιες αντεπιθέσεις και στατικές φάσεις να δημιουργήσει κάποιο γκολ.

Έπρεπε να διασπάσουμε την άμυνα, να βάλουμε γρήγορο γκολ , καταφέραμε να προηγηθούμε. Ήταν πολύ καλό για τη διαχείριση του ματς. Χάσαμε πολύ σημαντικές ευκαιρίες να διευρύνουμε τον δείκτη του σκορ. Δεν τα καταφέραμε, είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε και κοιτάμε τη συνέχεια».

Last modified onΚυριακή, 02 Απρίλιος 2017 22:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep