Logo
Print this page

Διπλός στόχος

Η αποστολή της Σπάρτης για τον αγώνα με τον Πανελευσινιακό.

Χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (01/04) η προετοιμασία της Σπάρτης ενόψει της κυριακάτικης (02/04) εντός έδρας αναμέτρησης κόντρα στον Πανελευσινιακό.

Προβλήματα της τελευταίας στιγμής δεν υπήρξαν για τον Σωτήρη Αντωνίου, που δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γιαννίτση, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του. Αντιθέτως στην αποστολή επιστρέφουν οι Λώττας και Οικονομόπουλος, που είχαν μείνει εκτός στο προηγούμενο παιχνίδι με την Καλλονή.

Οι Λάκωνες, που έχουν να δεχθούν γκολ στο γήπεδό τους 680 λεπτά, έχουν διπλό στόχο στο ματς με τους «σταχυοφόρους», καθώς από τη μία θέλουν να επεκτείνουν το σερί τους και να διατηρήσουν το μηδέν παθητικό, αλλά και να επιστρέψουν στα «τρίποντα» μετά από την ισοπαλία με την Καλλονή (0-0) και την ήττα από τον Αιγινιακό (1-0).

Αναλυτικά η 19μελής αποστολή: Κραβαρίτης, Μελίσσας, Γκαλίτσιος, Κοτσαρίδης, Καρτσαμπάς, Παπαχρήστος, Κατσίκης, Αναστασάκος, Ηλιόπουλος, Σιώπης, Ροβίθης, Αναστασόπουλος, Κορνέζος, Μπανούσης, Μπουντόπουλος, Φράγκος, Χάδιαρης, Λώττας, Οικονομόπουλος.

Last modified onΣάββατο, 01 Απρίλιος 2017 13:16
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr