«Μην παίζεις με τον πόνο μας»

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Πλατανια ζήτησαν από τον Μανώλη Μαθιουλάκη να ξεχρεώσει και να πουλήσει.

Σε ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί του Πλατανιά κάλεσαν τον Μανώλη Μαθιουλάκη να πουλήσει, ώστε να μην πέσει η προσπάθεια χρόνων στα βράχια. Αναλυτικά:

«Πρόεδρε ο κύκλος σου στην ομάδα έκλεισε... Πρέπει όμως να κλείσει και με ωραίο τρόπο μετά από αυτά τα 6 χρόνια επιτυχημένης πορείας και της μέγιστης συμβολή σου που όλοι αναγνωρίζουμε. Πρέπει όμως και εσύ να αναγνωρίσεις κατι. Η ομάδα αυτή σημαίνει πολλά για εμάς. Eίναι οι Κυριακές μας, το πάθος μας, η ζωή μας, οι Κυριακες που όλοι όσοι αγαπάνε την ομάδα έχτισαν με κόπο, ιδρώτα και χρήμα εδω και πολλα χρόνια. Από το περιφερειακό 20 χρόνια πριν μέχρι και σήμερα.

Οφείλεις λοιπόν να κάνεις το καθήκον σου και να μην παίζεις με τον πόνο μας. Οφείλεις να κρατήσεις τον λόγο σου. Να ξεχρεώσεις δηλαδή οπως υποσχέθηκες στον φίλαθλο κόσμο του Πλατανιά και η ομάδα αυτή να συνεχίσει τον δρόμο της αν όντως θέλουν κάποιοι άλλοι να την αναλάβουν!

Αυτό δεν μπορείς και δεν έχεις το δικαίωμα να μας το στερήσεις! Κάνε αυτό που αρμόζει στην ομάδα της καρδιάς μας! Είναι κρίμα η προσπάθεια όλων αυτών των ετών να πέσει στα βράχια και να ολοκληρωθεί με τόσο άδοξο τρόπο».

Last modified onΤετάρτη, 16 Σεπτέμβριος 2020 16:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep