Logo
Print this page

Ούτε επίδομα, ούτε ενοίκια

Με... Βασίλη Αμανατίδη και αναφορά σε μεσολάβηση ενδιαφερόμενων επενδυτών η εκδικαση των προσφυγών κατά του Πλατανιά.

Ο Πλατανιάς διανύει κρίσιμες ώρες μετά το «ναυάγιο» στις συζητήσεις του Μανώλη Μαθιουλάκη με φερόμενο εκπρόσωπο επενδυτών. Πριν από το αδιέξοδο, όμως και συγκεκριμένα τη Δευτέρα (14/09) το απόγευμα εκδικάστηκαν τρεις προσφυγές σε βάρος των Ερυθρόλευκων. Ο λόγος για τις υποθέσεις των Σαμουήλ Νιαυραδάκη, Μάριου Πουρζιτίδη και Μάριου Κωστίκου. Το FL News παρακολούθησε τη διαδικασία και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Όλοι τους διεκδικούν οφειλόμενους μισθούς, ένας εξ αυτών δεν μπήκε ποτέ στο πρόγραμμα «Εργάνη», ενώ υπάρχουν και απλήρωτα ενοίκια... Ως μάρτυρας στην υπόθεση Νιαυραδάκη κατέθεσε ο πρώην τεχνικός διευθυντής Βασίλης Αμανατίδης, ενώ έγινε αναφορά σε μεσολάβηση - την ίδια ημέρα - φερόμενου εκπροσώπου επενδυτών για να μην αποχωρήσει ο πρώτος!

«Δεν μπήκε ποτέ στο Εργάνη»

Σχετικά με την προσφυγή του Σαμουήλ Νιαυραδάκη ο δικηγόρος του Αργύρης Λίβας τόνισε ότι του οφείλονται μισθοί Μαρτίου - Ιουλίου, επιδόματα Πάσχα, αδείας, ενώ δεν εντάχθηκε ποτέ στο πρόγραμμα «Εργάνη». Ο νομικός της ΠΑΕ, Παναγιώτης Μπιλίρης ισχυρίστηκε:

«Στο Εργάνη μπήκαν 27 παίκτες, εργαζόμενοι, προπονητές. Όταν ο Νιαυραδάκης υπέγραψε συμβόλαιο ήταν ανήλικος και υπήρχε πρόβλημα στο σύστημα. Προσπάθησε ο λογιστής, αντιμετώπισε πρόβλημα και μετά η ομάδα κατέβασε ρολά. Ο ίδιος δεν πήρε ποτέ τηλέφωνο να το τονίσει. Η ομάδα τον θέλει. Αν επιδικαστεί κάποιο ποσό η ΠΑΕ μπορεί να πληρώσει σε δύο ημέρες για να μη μείνει ελεύθερος. Η ομάδα είναι σε διαδικασία μεταβίβασης και αυτός που πήρε τηλέφωνο είναι ενδιαφερόμενος, όχι από την παλιά διοίκηση. Ο ποδοσφαιριστής ήταν πληρωμένος ως και τον Φεβρουάριο».

«Εμφανίστηκε... κάποιος»

Ο πρόεδρος της έδρας Βασίλης Ανδρόνικος απάντησε: «Αν θέλετε να τον κρατήσετε, να τον πληρώσετε πριν βγάλουμε απόφαση», ενώ ο Λίβας είπε: «Κανείς από την ΠΑΕ δεν τον ενόχλησε. Προσπαθήσαμε να έρθουμε σε επαφή με την ομάδα και το πρωί εμφανίστηκε κάποιος να πει ότι ο Πλατανιάς θα πληρώσει για να τον κρατήσει όταν βγει απόφαση. Δεν ξέρω ποιος είναι και αν λέει αλήθεια. Είναι σα να μην πήρε κανείς...».

Αμανατίδης: «Ούτε το παιδί μου στον Πλατανιά»

Μάρτυρας στην υπόθεση Νιαυραδάκη ήταν ο Αμανατίδης που μεταξύ άλλων ανέφερε: «Όλα τα παιδιά προπονούνταν με πρόγραμμα του προπονητή από τον Μάρτιο ως τον Ιούνιο. Είχαμε επικοινωνία παρότι εγώ έφυγα τον Ιανουάριο. Η ομάδα είναι χωρίς ρόστερ. Θα ήθελα εγώ να μείνει το παιδί μου σε ομάδα χωρίς ρόστερ; Η κατάσταση είναι τραγικοί. Από τον Μάρτιο ως τον Ιούλιο πλήρωναν μόνοι τα ενοίκια των σπιτιών τους.

Ο πρόεδρος είναι πολύ εύπορος. Είχαμε συνεργασία σε καλό επίπεδο. Ήταν συνεπής ως τον Δεκέμβριο. Για δικούς του λόγους αποφάσισε να μην δείξει ανάλογο ενδιαφέρον και ξεκίνησε την αποδόμηση της ομάδας. Αυτός ήταν ο κύριος χρηματοδότης. Πώς και με ποιο τρόπο έβαζε λεφτά είναι δικό του θέμα».

Απλήρωτα ενοίκια

Για την υπόθεση του Πουρζιτίδη ο Λίβας είπε ότι του οφείλονται μισθοί και ενοίκια από τον Μάρτιο και γι' αυτή του Κωστίκου ενοίκια από τον Δεκέμβριο και μισθοί από τον Μάρτιο. Η συζήτηση της προσφυγής του Θωμά Παπαδόπουλου αναβλήθηκε για τις 2 Νοεμβρίου.

Last modified onΤρίτη, 15 Σεπτέμβριος 2020 22:02
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr