Logo
Print this page

Το μουσείο Πλατανιά τα έχει… 300

Ο Πλατανιάς έχει τη δική του ξεχωριστή «γωνιά» στο Κεφάλι Κισσάμου.

Ένα χόμπι που έγινε λατρεία και τελικά δημιούργησε ένα μουσείο, που όμοιό του δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Ο λόγος για το μουσείο Πλατανιά, όπου το μεράκι του Αλέκου Σαψάκη και του γιου του Γιώργου κατάφεραν να το κάνουν μοναδικό.
Η Πλατανιάς έχει τη δική της ξεχωριστή «γωνιά» στο Κεφάλι Κισσάμου, εκεί όπου πριν από επτά περίπου χρόνια το 2013, η «τρέλα» του Γιώργου για την ομάδα μας, τον Πλατανιά, αλλά και η συνήθεια του να κάνει συλλογή από φανέλες, τον ώθησε με τη βοήθεια του πατέρα του, να δημιουργήσουν έναν χώρο όπου θα μπορεί κάποιος να τον επισκέπτεται και να βλέπει τη συλλογή τους.

Στην αρχή δειλά, αλλά στην πορεία πολύ πιο ενεργά ο χώρος μεγάλωσε για να μπορεί να φιλοξενήσει πλέον 300 συνολικά φανέλες. Οι 250 από αυτές είναι αυτές που έχει φορέσει κατά καιρούς η ομάδα μας από τα χρόνια παρουσίας της στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, μέχρι τη Super League, ενώ υπάρχουν άλλες 50 φανέλες από τους συλλόγους που ο Πλατανιάς έχει αντιμετωπίσει όλα αυτά τα χρόνια.

Παράλληλα, ο Γιώργος Σαψάκης, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μπάλες από τους αγώνες του Πλατανιά, αναμνηστικά, κασκόλ και λάβαρα, τα οποία στο σύνολό τους αποτυπώνουν την πορεία του Πλατανιά μέσα στο χρόνο. Εκτός από τις φανέλες του Πλατανιά, τις οποίες ο Γιώργος επιδεικνύει με καμάρι, μπορεί κάποιος να διακρίνει εμφανίσεις της Εθνικής που έχουν φορέσει ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Κώστας Κατσουράνης, αλλά και ο Φάνης Γκέκας.

«Ευχόμαστε στον Γιώργο και στον Αλέκο Σαψάκη, να συνεχίσουν με το ίδιο μεράκι και σύντομα να χιλιάσουν τις φανέλες που έχουν στη συλλογή τους» ανέφερε η ΠΑΕ Πλατανιάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Last modified onΤρίτη, 05 Μάιος 2020 14:28

Image Gallery


Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr