Με Λουκίνα στο 87' ο Πλατανιάς

Ο Πλατανιάς νίκησε 1-0 τον Καραϊσκάκη, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λουκίνα στο 87'.

Την πέμπτη του εντός έδρας νίκη και όγδοη συνολικά κατέκτησε το απόγευμα της Παρασκευής (6/3) ο Πλατανιάς. Η ομάδα των Χανίων για την 20ή αγωνιστική της Super League 2 επικράτησε 1-0 του Καραϊσκάκη, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λουκίνα στο 87'. Μάλιστα ο ίδιος ο σκόρερ είναι αυτός που είχε κερδίσει το πέναλτι από μαρκάρισμα του Καπία, στο 86'.

Σε αυτή τη φάση ο αμυντικός των Αρτινών δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. O Τσούτσης στο 65' έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει, αλλά το πλασέ του από θέση τετ α τετ με τον Σούλη "έβγαλε" ο κίπερ των γηποεδύχων. Οι φιλοξενούμενοι υπέστησαν δεύτερη διαδοχική ήττα μετά από αυτή με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

TO LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 87' πεν. Λουκίνας

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Σούλης, Μπάμπης, Κατσαρός (46' Καραγκούνης), Τσαμούρης, Σάαντο, Κόρτσταμ, Παπαδόπουλος, Κωστίκος (77' Βουκελάτος), Λουκίνας, Οικονόμου (54' Λεϊρία), Γιούσης.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Γιώργος Πετράκης): Μπουργάνης, Παναγιώτου, Χατζηστραβός, Καπίας, Ψιάνος, Μέτσε (67' Γυφτοκώστας), Μασούρας (88' Κούστα), Βλάχος, Καψάλης, Κυβελίδης (57' Αλμπάνης), Τσούτσης

Διαιτητής: Άγγελος Μπακογιάννης (Αθηνών)
Βοηθοί: Δημήτρης Σταυρόγλου (Αθηνών), Μαρία Δέτση (Αθηνών)
4ος διαιτητής: Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών)

Last modified onΠαρασκευή, 06 Μάρτιος 2020 17:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep