Τέσσερα στην Κέρκυρα ο Πλατανιάς!

Ο Πλατανιάς επέστρεψε στις νίκες με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς συνέτριψε 4-0 την Κέρκυρα, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League 2.

Ο Μπιανκόνι ήταν ήταν αυτός που έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του, καθώς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου έκανε το 1-0. Λίγο μετά την έναρξη του β' ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 50' ο Λουκίνας έκανε το 2-0 και στο 60' ο Μπιανκόνι διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και τριπλασίασε της ομάδας του. Το τελικό 4-0 απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας, η οποία έχει 8 ήττες σε ισάριθμα ματς, διαμόρφωσε ο Κωστίκος στο 90'.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ρεβυθόπουλος (83' Νίλι), Ποζατζίδης, Τσαμούρης, Ουές, Μποσέτι (70' Σμυρλάκης), Πουρζιτίδης, Λεϊρία, Παπουτσογιαννόπουλος (84' Κωστίκος), Μπιανκόνι, Λουκίνας.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Ρομπέρτο Μπολάνο): Βουτσελάς, Παναγιωτίδης, Αγιώτης, Μαρκελιάν (64' Ντο Νασιμέντο), Βασιλούδης (82' Ντε Νικολό), Ζερβόπουλος, Γεωργακόπουλος, Λεπενιώτης, Αμαραντίδης, Τσιμπούκας, Βουκελάτος (55' Νικολούδης).

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μαχαίρας του Συνδέσμου Αθηνών με βοηθούς τους Δασκαλάκη και Μαυραντωνάκη, αμφότεροι του Συνδέσμου Ηρακλείου.

Last modified onΚυριακή, 08 Δεκέμβριος 2019 17:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep