Logo
Print this page

«Ξύπνησα έντρομος από το σεισμό»

Ο επιθετικός του Πλατανιάς, Μιγκέλ Μπιανκόνι, παραδέχθηκε ότι ξύπνησε έντρομος από το σεισμό της Τετάρτης (27/11).

Ο ισχυρός σεισμός που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (27/11) στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά των Κυθήρων και της Κρήτης μεγέθους 6,1 Ρίχτερ ταρακούνησε για τα καλά την Κρήτη. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός του Πλατανιά, Μιγκέλ Μπιανκόνι, παραδέχθηκε σε συνέντευξη στο Globoesporte ότι ξύπνησε έντρομος και υποστήριξε ότι στην Ιαπωνία - όπου έπαιξε με τη φανέλα της Καματαμάρε Σανούκι - οι χρήστες λαμβάνουν ειδοποίηση στο κινητό ότι επέρχεται εγκέλαδος.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Κοιμόμουν την ώρα του σεισμού. Ξύπνησα έντρομος. Είχε διάρκεια δέκα δευτερολέπτων. Ήμουν στο σαλόνι ήταν σταμάτησε. Δεν ξέρω εάν οι ντόπιοι είναι συνηθισμένοι, αλλά έμοιαζε λες και δεν είχε συμβεί τίποτα. Αλλά για όλους εμάς ήταν κάτι καινούριο.

Στην Ιαπωνία προειδοποιούσαν πριν το σεισμό. Στο τηλέφωνο της συζύγου μου ερχόταν ειδοποίηση στο κινητό ότι θα ερχόταν σεισμό. Εκεί οι άνθρωποι είναι συνηθισμένοι. Πρέπει η Ελλάδα να προετοιμαστεί καλύτερα στο θέμα ενημέρωσης του κόσμου. Στην Ιαπωνία υπήρχαν δοκιμαστικές σειρήνες για περιπτώσεις σεισμού και τσουνάμι».

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr