Εξάρθρωση ώμου ο Μάικιτς

Ο Βόσνιος αμυντικός υπέστη εξάρθρωση ώμου στον αγώνα με τον Εργοτέλη.

Ο Πλατανιάς νίκησε εκτός έδρας τον Εργοτέλη για τη 2η αγωνιστική της Super League 2, αλλά έχασε τον Βόσνιο αμυντικό, Ντάνιελ Μάικιτς, που υπέστη εξάρθρωση ώμου. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί. Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη (31/10, 15:00) ο Πλατανιάς υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης για τη 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα των Χανίων ανέφερε με αφορμή τη χρησιμοποίηση του 17χρονου Σαμουήλ Νιαυραδάκη στον αγώνα με τον Εργοτέλη: «Οπως έχουμε τονίσει κατά καιρούς, ο Πλατανιάς Χανίων, δεν πρόκειται να «θυσιάσει» στο βωμό του αποτελέσματος το πλάνο που έχει εκπονήσει από πέρυσι το καλοκαίρι, θέλοντας να επενδύσει πάνω στα «δικά» του παιδιά, αλλά και σε παίκτες νεαρούς σε ηλικία.

Πλάνο το οποίο δεν στηρίζεται στα λόγια, αλλά στις πράξεις. Κάτι που αποδείχτηκε τη Δευτέρα στο «Παγκρήτιο», όταν στην αρχική ενδεκάδα ξεκίνησε ο Σαμουήλ Νιαυραδάκης. Ένα παιδί που σε ηλικία μόλις 17 ετών, 8 μηνών και 8 ημερών, πραγματοποίησε το επαγγελματικό του ντεμπούτο, όχι μάλιστα σε οποιοδήποτε παιχνίδι, αλλά σε ένα ντέρμπι.

Ο «Σαμ» είναι γέννημα – θρέμμα της ακαδημίας καθώς έχει παίξει σε όλα τα τμήματα υποδομής (Κ15, Κ17, Κ19), μέχρι αυτό το καλοκαίρι, όταν και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και να γίνει στην πορεία ο νεαρότερος παίκτης της ομάδας μας που αγωνίστηκε ως βασικός σε αγώνα πρωταθλήματος.

Δεν είναι βέβαια ο μόνος, καθώς από πέρυσι, ο Πλατανιάς επενδύει σε νέα παιδιά δίνοντάς τους από χρόνο συμμετοχή έως φανέλα βασικού, όπως είναι ο Γιώργος Κωστίκος (22 ετών), ο Μάριος Πουρζιτίδης (20 ετών), ο Σάαντο (21 ετών) που κλήθηκε στην εθνική ανδρών της Παλαιστίνης, ο Μανώλης Σμυρλάκης (20 ετών) και ο Αμπντούλ Ουές (21 ετών) που μέσα από τις εμφανίσεις με την ομάδα μας, κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων.

Στόχος μας είναι αυτά τα παιδιά, να αποτελέσουν τα θεμέλια, πάνω στα οποία θα χτιστεί η επόμενη μέρα του Πλατανιά Χανίων».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep