Logo
Print this page

«Ήμασταν ψύχραιμοι»

Στις ιδιαίτερες συνθήκες του αγώνα με τον Πανθηραϊκό στάθηκαν ο προπονητής του Πλατανιά Γιάννης Τάτσης και ο σκόρερ Γιάννης Λουκίνας.

Ο Πλατανιάς πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, κάνοντας την ανατροπή απέναντι στον Πανθηραϊκό και ο τεχνικός Γιάννης Τάτσης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοση της ομάδας του. Όπως είπε:

«Το είπα και στους παίκτες μου ότι θα ήταν δύσκολο. Αφενός αντιμετώπιζαμε μια ομάδα κατώτερης κατηγορίας, αφετέρου παίζαμε σε ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες, πρωινό παιχνίδι. Μία ομάδα με πολύ καλή αμυντική λειτουργία που δεν είχε δεχτεί γκολ στα τρία προηγούμενα παιχνίδια Κυπέλλου και πρωταθλήματος. Ο στόχος ήταν η νίκη, κάτι που καταφέραμε.

Έμεινα ικανοποιημένος σχεδόν για όλο το παιχνίδι. Είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία, κάποιες φάσεις να ανοίξουμε το σκορ, αλλά πέτυχε πρώτος γκολ ο αντίπαλος. Το θετικό είναι ότι ήμασταν ψύχραιμοι και κοιτάξαμε το παιχνίδι ως το τελευταίο λεπτό».

Για τους στόχους σε Κύπελλο και πρωτάθλημα:

«Η φιλοσοφία μας είναι κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ο δρόμος σου δείχνει τον στόχο».

Ο σκόρερ Γιάννης Λουκίνας έφτασε τα έξι γκολ σε δύο αγώνες απέναντι σε ομάδες της Σαντορίνης και δήλωσε σχετικά:

«Έχω χτίσει παράδοση φαίνεται. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο. Ξέραμε ότι αντιμετωπίζαμε μία καλή και σοβαρή ομάδα. Την είχαμε διαβάσει, είχαμε δει στιγμιότυπα, αν συνυπολογίσετε και τις δύσκολες συνθήκες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε, δηλαδή την πρωινή ώρα και το γήπεδο που ήταν καλό, αλλά λίγο περίεργο, ξέραμε ότι θα ήταν μία δύσκολη δοκιμασία για εμάς».

Αν τους προβλημάτισε το γκολ που δέχτηκαν:

«Σίγουρα. Από πέρυσι που είμαι εδώ έχω δει ότι δεν έχουμε παρατήσει ποτέ κάποιο παιχνίδι. Μπήκαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Από τη στιγμή που δεχτήκαμε γκολ έπρεπε να αντιδράσουμε και ευτυχώς για εμάς το κάναμε».

Για τους προσωπικούς του στόχους και τον Πλατανιά:

«Είναι μία πολύ ωραία ομάδα ο Πλατανιάς. Σου παρέχει αρκετά πράγματα για να δουλέψεις και να είσαι χαρούμενος. Ο στόχος μου είναι να σκοράρω σε κάθε παιχνίδι. Οι στόχοι της ομάδας είναι το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στόχος μας ήταν να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr