Πρόβλημα νοοτροπίας

Ο Γιάννης Τάτσης μίλησε για ποδοσφαιριστές που έχουν διαφορετική συμπεριφορά αναλόγως του αντιπάλου.

Πολλά παράπονα από τη νοοτροπία των ποδοσφαιριστών του είχε ο Γιάννης Τάτσης μετά τη νίκη (2-0) απέναντι στον Ηρόδοτο. Ο τεχνικός του Πλατανιά σημείωσε σχετικά:

«Ήταν ένα καλό και δυνατό φιλικό, σε αυτό βοήθησε και η παρουσία της αντιπάλου ομάδας, του Ηροδότου, ο οποίος ήταν ανταγωνιστικός σε άμυνα και επίθεση. Οι εντυπώσεις για την ομάδα μου… Δε μπορώ να πω ότι έμεινα ικανοποιημένος. Είχα πρόβλημα με τη νοοτροπία κάποιων παιδιών, όπως έχω πει και σ’ άλλο φιλικό. Αυτό είναι δικό μου θέμα, βέβαια, για το τι θα κάνω. Το συμπέρασμα είναι πως παρότι το σκορ είναι δίκαιο, δεν στέκομαι σε αυτό, δεν είμαι ικανοποιημένος.

Ευελπιστώ μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος να είμαστε καλά, να δούμε την κάθε προπόνηση σοβαρά και τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου ή πρωταθλήματος, όπως πρέπει και δεν χρειάζεται κάποια παιδιά να έχουν τη νοοτροπία να παίζουν καλά όταν παίζουν με τον ΟΦΗ και όταν παίζουμε με κάποια ομάδα «υποδεέστερη» επειδή είναι σε άλλη κατηγορία να έχουν άλλη συμπεριφορά. Ισως εκμεταλλεύονται το γεγονός κιόλας ότι είναι μικρό το ρόστερ, αλλά αυτό όπως είπα, είναι δική μου δουλειά και θα το διαχειριστώ εγώ».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep