«Συμβαίνει σπάνια...»

Ο τεχνικός διευθυντής του Πλατανιά, Βασίλης Αμανατίδης αναφέρθηκε στην υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου του Σπύρου Καρβούνη.

Ως κίνηση που συμβαίνει σπάνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο και φανερώνει το ήθος του προέδρου του Πλατανιά, Μανώλη Μαθιουλάκη χαρακτήρισε ο Βασίλης Αμανατίδης την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου του Σπύρου Καρβούνη. Ο νεαρός τραυματίστηκε σοβαρά στο φιλικό με την Παλαιόχωρα και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ σε δήλωσή του ανέφερε σχετικά:

«Έχοντας μια διαδρομή τουλάχιστον τριών δεκαετιών στο ποδόσφαιρο, θα ήθελα να τονίσω ότι πρώτη στην πορεία μου αυτή, διαπίστωσα ότι τελικά στο χώρο μας υπάρχει ανθρωπιά. Η κίνηση του προέδρου μας, κ.Μανώλη Μαθιουλάκη, να προχωρήσει στην ενεργοποίηση του επαγγελματικού συμβολαίου του παίκτη μας Σπύρου Καρβούνη, παρά το ατυχές περιστατικό του τραυματισμού του, είναι κάτι που συμβαίνει σπάνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τέτοιες πράξεις, φανερώνουν το ήθος ενός παράγοντα και κάνουν τον ίδιο, αλλά κυρίως την ομάδα μας, τον Πλατανιά Χανίων, ξεχωριστούς».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep