Πιθανή μεταγραφή

Ο Γιάννης Τάτσης θα ήθελε μία επιπλέον εβδομάδα προετοιμασίας με τον Πλατανιά.

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να γίνει μία ακόμα μεταγραφή όπως δήλωσε ο Γιάννης Τάτσης. Ο τεχνικός του Πλατανιά μετά το 0-0 με την Παλαιόχωρα σημείωσε ότι θα ήθελε μία επιπλέον εβδομάδα προετοιμασίας, αλλά όχι παραπάνω...

Αν έμεινε ικανοποιημένος από όσους δεν είχαν πολλά λεπτά συμμετοχής:

«Ναι, έπρεπε να πάρουν κι αυτά τα παιδιά αρκετό χρόνο συμμετοχής, πάνω από ένα ημίχρονο, όπως και πήραν. Τέταρτο φιλικό στη σειρά για να κατασταλάξω, να πάρουν την επιβάρυνση που χρειαζόταν σε λεπτά συμμετοχής και να δω τουλάχιστον για την αρχή του πρωταθλήματος ποια παιδιά θα μπορούν να είναι στην αφετηρία.

Το σημερινό φιλικό είχε ένα θετικό. Για κάποια παιδιά έμεινα ικανοποιημένος από τα λεπτά συμμετοχής και τα τεχνικά κομμάτια. Είχε και ένα αρνητικό, το παιδί που τραυματίστηκε και εύχομαι να μην έχει κάτι σοβαρό. Βελτιωθήκαμε στη φυσική κατάσταση και τώρα απομένει να δούμε πότε θα ξεκινήσουμε για να μπούμε σε πιο εξειδικευμένα πράγματα».

Αν θα γίνει κάποια τελευταία μεταγραφή:

«Αυτό είναι κάτι που θα το δούμε όσο περνάνε οι μέρες».

Αν είναι καλό ή κακό που είναι πιθανό να μην ξεκινήσει την προσεχή εβδομάδα το πρωτάθλημα:

«Για μένα ως προπονητής θα ήθελα να μην ξεκινήσει τουλάχιστον αυτή την εβδομάδα, να μην αργήσει, όμως πάρα πολύ. Εμείς αργήσαμε να αρχίσουμε λόγω των καταστάσεων που επικρατούσαν και επικρατούν. Τα φιλικά ήρθαν όλα μαζεμένα αυτή τη στιγμή. Αυτό είναι δική μας δουλειά για το πώς θα το διαχειριστούμε».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep