Τάτσης: «Καταντάει γελοίο»

Ο Γιάννης Τάτσης εμφανίστηκε προβληματισμένος από την αβεβαιότητα στη Super League 2.

Γελοίο και κουραστικό χαρακτήρισε ο Γιάννης Τάτσης το γεγονός ότι κανείς δεν γνωρίζει πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 2. Ο προπονητής του Πλατανιά μετά την ήττα (3-1) από τον ΟΦΗ είπε αρχικά:

«Ήταν ένα καλό τεστ σε θέματα επιβάρυνσης για εμάς για να πάρουν και λίγο χρόνο συμμετοχής όλα τα παιδιά, να δουλέψουμε και κάποια τακτικά κομμάτια. Δεν έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος εκτός από κάποια τακτικά κομμάτια που δουλέψαμε σωστά. Ο ΟΦΗ ήταν πολύ καλύτερος από εμάς. Όμως μέσα από αυτά τα φιλικά βγάζω τα συμπεράσματά μου και δίνω τις ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά για να καταλήξουμε στη βασική ενδεκάδα για το πρωτάθλημα».

Για τις λίγες αλλαγές στο ρόστερ:

«H αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε κάνει πολλές αλλαγές. Έχει μείνει ένας κορμός από πέρυσι, μόνο ο Κόρτσταμ και ο Παπανικολάου λείπουν συν τον Ουές που είναι φαντάρος. Πήραμε κάποια παιδιά και στόχος είναι να δέσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα με τα υπόλοιπα. Αυτό που με προβληματίζει έντονα είναι τα θέματα που υπάρχουν κάθε χρόνο σε αυτό το πρωτάθλημα που δεν ξέρεις πότε θα ξεκινήσεις προετοιμασία και πότε θα αρχίσει η σεζόν.

Καταντάει κουραστικό και γελοίο να μην ξέρουμε αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Η Super League 2 είναι μια αλυσίδα της Super League 1. To φετινό πρωτάθλημα εύχομαι να μην είναι όπως πέρυσι και πρόπερσι που σταμάτησαν δύο ομάδες πριν λήξει η σεζόν. Δεύτερον να γίνεται σε συνθήκες όπως η Super League 1. Δηλαδή να παίζουμε σε καλά γήπεδα και να μην παίζουμε σε γήπεδα με λακούβες. Επίσης να υπάρξουν και διευκολύνσεις με τις μετακινήσεις και να ξεκαθαρίσει σύντομα τι θα ισχύσει με τους Έλληνες και τους ξένους στη Super League 2».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep