Βαρύ πρόστιμο σε Πλατανιά

Με συνολικό πρόστιμο 10.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Πλατανιάς για το ματς με την Παναχαϊκή. Από 1.000 ευρώ σε Αμανατίδη, Τρούλλη. Διάψευση από την ΠΑΕ για Γκοτ.

Ο αθλητικός δικαστής ανακοίνωσε την Τρίτη (04/06) την απόφασή του σχετικά με όσα διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι Πλατανιάς - Παναχαϊκή. Συγκεκριμένα, τιμώρησε τους Χανιώτες με συνολικό πρόστιμο 10.000 ευρώ. Ο υπεύθυνος ασφαλείας, Γιάννης Τρούλλης και ο τεχνικός διευθυντής, Βασίλης Αμανατίδης τιμωρήθηκαν με 1.000 ευρώ έκαστος και ένα μήνα απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο. Αναλυτικά:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Football League έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις για την αναμέτρηση ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων – ΠΑΕ Παναχαϊκή που διεξήχθη στις 17/4/19:

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ Α.Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ, χρηματική ποινή ύψους πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον υπεύθυνο Ασφαλείας της ΠΑΕ, ΙΩΑΝΝΗ ΤΡΟΥΛΛΗ, χρηματική ποινή ύψους χιλίων (1.000) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για έναν (1) μήνα ή το ανάλογο διάστημα για αγωνιστικές ημέρες.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ Α.Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ, χρηματική ποινή ύψους πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Α.Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ, χρηματική ποινή ύψους χιλίων (1.000) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για έναν (1) μήνα ή το ανάλογο διάστημα για αγωνιστικές ημέρες».

Διάψευση για Γκοτ

Απόλυτη εμπιστοσύνη στον Γκότφριντ Γκοτ έχει ο Πλατανιάς και με ανακοίνωσή του κατέστησε σαφές ότι δεν υφίσταται κανένα θέμα αποχώρησής του. Απάντησε έτσι στα σενάρια που ήθελαν τους «ερυθρόλευκους» να εξετάζουν περιπτώσεις γκολκίπερ μεγαλύτερων σε ηλικία από την επιθυμητή για την ΠΑΕ. Η ανακοίνωση:

«Σχετικά με σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου, που θέλουν την ομάδα μας να ψάχνει απεγνωσμένα βασικό τερματοφύλακα, η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων θα ήθελε να ενημερώσει τους φίλους της ομάδας, ότι κανένα τέτοια σενάριο δεν ισχύει.

Σίγουρα η θέση που έμεινε κενή από την αποχώρηση Βασιλειάδη θα καλυφθεί, με γνώμονα όμως τις αρχές πάνω στις οποίες έχει δημιουργηθεί η ομάδα από πέρυσι το καλοκαίρι. Δηλαδή με παίκτες που βρίσκονται σε ποδοσφαιρικά δημιουργική ηλικία και όχι με παίκτες που ηλικιακά απέχουν από την λογική της ομάδας μας και οι οποίοι υποτίθεται ότι μας έχουν προταθεί. Ο Πλατανιάς έχει απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες του, πολύ περισσότερο δε, στον γκολκίπερ που κατέχει το ρεκόρ ανέπαφης εστίας στην κατηγορία».

Last modified onΤρίτη, 04 Ιούνιος 2019 17:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep