Προτάσεις σε Παπανικολάου, Λουκίνα

Ο Πλατανιάς περιμένει τις απαντήσεις των Παπανικολάου, Λουκίνα στις προτάσεις που έχει καταθέσει. Στην Ιταλία o Αμανατίδης.

Τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν έχει ξεκινήσει ο Πλατανιάς. Η παραμονή των Γιάννη Τάτση, Βασίλη Αμανατίδη θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και αμφότεροι βρίσκονται σε καθημερινές επαφές για οργανωτικά και αγωνιστικά ζητήματα. Η ΠΑΕ, μάλιστα, ενημέρωσε ότι γίνονται ενέργειες για την ενίσχυση του προπονητικού και ιατρικού επιτελείου

Σε ό,τι αφορά στο ρόστερ, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει προτάσεις ανανέωσης στους Γιάννη Παπανικολάου, Γιάννη Λουκίνα. Το συμβόλαιο του πρώτου λήγει, ενώ σε αυτό του δεύτερου υπάρχει οψιόν, κάτι που ισχύει και για τον Ενέα Γκατσολάρι. Οι απαντήσεις τους θα καθορίσουν και πώς θα πορευτεί ο Πλατανιάς στο μεταγραφικό παζάρι. Ο τεχνικός διευθυντής, μάλιστα, έχει προγραμματίσει αυτή την εβδομάδα ταξίδι... ενίσχυσης στην Ιταλία.

Παρότι οι Χανιώτες τονίζουν ότι δεν έχουν βάλει πωλητήριο σε κανέναν ποδοσφαιριστή, είναι ανοικτοί σε προτάσεις και αναφέρουν ότι «ουδείς πρόκειται να χαριστεί». Προ ημερών τα ισπανικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Λας Πάλμας για τον Νίλι.

Last modified onΔευτέρα, 03 Ιούνιος 2019 23:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep