«Άδικος δικαστικός πόλεμος»

Ο Πλατανιάς τοποθετήθηκε για την απόρριψη της έφεσης του Καραϊσκάκη Άρτας.

Λίγες ημέρες μετά τη δικαστική του νίκη στη διαμάχη με τον Καραϊσκάκη Άρτας ο Πλατανιάς Χανίων νίκησε τους «πράσινους» και στο γήπεδο. Μάλιστα, η ομάδα των Χανίων θέλησε να τοποθετηθεί για την πρόσφατη έφεση της ομάδας της Άρτας, η οποία αφορούσε στην απόρριψη της ένστασής της για αντικανονική συμμετοχή του Μιγκέλ Μπιανκόνι.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς χαρακτήρισε αναμενόμενη την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων και άδικο τον δικαστικό «πόλεμο» που είχε αρχίσει ο Καραϊσκάκης. Αναλυτικά:

«Όπως και στο παρελθόν έχουμε τονίσει, στόχος μας είναι να αφήνουμε πίσω μας τις ήττες και να κοιτάμε άμεσα την επόμενη μέρα. Το ίδιο πράττουμε και στις νίκες.

Η χαρά και οι πανηγυρισμοί κρατούν ελάχιστες στιγμές μετά το τέλος του κάθε αγώνα. Από το επόμενο λεπτό, κιόλας, σκεφτόμαστε το παιχνίδι που ακολουθεί.

Την Κυριακή η ομάδα μας, έφτασε στην έβδομη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα. Δεν θα δίναμε συνέχεια, αν για μας δεν είχε ξεχωριστή σημασία, καθώς η αγωνιστική αυτή επιτυχία, ήρθε ελάχιστες ώρες μετά από μια άλλη «νίκη».

Την περασμένη Παρασκευή και η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δικαίωσε τον Πλατανιά στον άδικο δικαστικό «πόλεμο» που είχε ξεκινήσει εδώ και καιρό εναντίον μας ο σύλλογος της Αρτας.

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ Καραϊσκάκης για αντικανονική συμμετοχή του Μιγκέλ Μπιανκόνι στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου, όπως είχε απορριφθεί και η ένσταση από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Οργανο της Football League.

Μια απόφαση που για όλους μας στον Πλατανιά, από τη διοίκηση μέχρι και το δικηγόρο της ΠΑΕ, κ.Γιώργο Παναγόπουλο που «έτρεξε» και αυτή την υπόθεση μας, ήταν αναμενόμενη.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ έχει ως εξής:
«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δέχτηκε τυπικά και απέρριψε κατ’ ουσίαν την έφεση του Καραϊσκάκη κατά της υπ’ αριθμ. 6/3-1-2019 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Football League (ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον Πλατανιά 3/11/18)».

Last modified onΤρίτη, 19 Φεβρουάριος 2019 13:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep