Logo
Print this page

«Χτίζουμε το μέλλον»

ΟΙ δηλώσεις του Γιάννη Τάτση μετά τη νίκη του Πλατανιά επί του Ηροδότου με 5-1. ΟΙ δηλώσεις του Γιάννη Τάτση μετά τη νίκη του Πλατανιά επί του Ηροδότου με 5-1.

Για το μακροχρόνιο σχέδιο του Πλατανιά με τα πολλά νεαρά παιδιά μίλησε ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Τάτσης.

Ελάχιστες αλλαγές για την μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου προανήγγειλε ο Γιάννης Τάτσης. Οι δηλώσεις του προπονητή του Πλατανιά μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Ηροδότου με 5-1:

«Μετά από ένα τέτοιο σκορ και μια τέτοια εμφάνιση δεν θα μπορούσα παρά να είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος από ένα παιχνίδι που η νίκη μας ήταν δίκαιη. Θεωρώ ότι η ομάδα ήταν πολύ καλή στην άμυνα και στην επίθεση. Διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι όταν ο αντίπαλο μείωσε το σκορ και μας πήρε την ψυχολογία.

Εκείνο το διάστημα ήταν το πιο δύσκολο του παιχνιδιού, αλλά το ξεπεράσαμε και σε αυτό βοήθησαν και τα παιδιά που μπήκαν ως αλλαγή. Με αυτό τον τρόπο πετύχαμε μια μεγάλη σε έκταση νίκη. Κλείνουμε αυτό τον χρόνο και μια μεγάλη προσπάθεια που έχει γίνει μέχρι τώρα και πλέον θα ξεκουραστούμε ώστε να επανέλθουμε πάλι για δουλειά. Είμαι ικανοποιημένος από την δουλειά όλων των παιδιών, επειδή εμάς ο μακροχρόνιος στόχος αφορά το χτίσιμο αυτής της ομάδας που έχει πολλά νεαρά παιδιά και στο παιχνίδι με τη Σπάρτη τελειώσαμε το ματς με έξι ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων του Πλατανιά. Είναι νεαρά παιδιά που έχουν τριετή συμβόλαια και δουλεύουν και το ίδιο θα συνεχίσουμε και μετά».

Η ομάδα θα ενισχυθεί μέσα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για να γίνει πιο ανταγωνιστική, ή θα μείνει με την ίδια φιλοσοφία;

«Το πρώτο μέλημά μου είναι να ξεκουραστούμε και μέσα στις γιορτές θα δούμε και θα σκεφτώ αν υπάρχει κάτι καλό, κάτι ουσιαστικό που να κολλάει στην ομάδα μας, κάτι που θα μπορέσει να μας δώσει ώθηση. Δεν θα θέλαμε οποιαδήποτε κίνηση να διαταράξει την ισορροπία της ομάδας, ούτε το μακροχρόνιο σχέδιο που έχουμε. Ανάλογα τις ανάγκες που μπορεί να προκύψουν θα σκεφτούμε και θα συζητήσουμε και θα αποφασίσουμε».

Last modified onΚυριακή, 23 Δεκέμβριος 2018 01:00
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr