«Αγωγή στη Super League»

Τι υποστήριξε ο Πλατανιάς στην εκδίκαση των υποθέσεων των Ουντότζι, Ντουαλά στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Αγωγή στη Super League σκοπεύει να καταθέσει ο Πλατανιάς Χανίων, διεκδικώντας ένα ποσό της τάξης των 450 χιλιάδων ευρώ! Αυτό υποστήριξε ο νομικός του εκπρόσωπος, Γιώργος Παναγόπουλος ενώπιον του Διαιτητικού Δικαστηρίου την Τρίτη (18/12). Το FL News έδωσε το «παρών» στην εκδίκαση των αιτημάτων επιβολής ποινών που έχουν καταθέσει οι Σαλόζε Ουντότζι, Βιέρα Ελόνγκ Ντουαλά και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Ο Παναγόπουλος και στις δύο υποθέσεις υποστήριξε: «Ο ΠΣΑΠ απέρριψε το αίτημά μας να γίνει εκχώρηση από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Έχουμε στείλει εξώδικο στη Super League, αλλά δεν μας απαντά. Δεν μας δίνουν τα χρήματα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Μιλάμε για ένα ποσό της τάξης των 450 χιλιάδων ευρώ. Δεν αμφισβητούμε τις οφειλές, αλλά με αυτά τα χρήματα θα είχαμε εξοφλήσει όλες μας τις υποχρεώσεις. Δεν τα δίνουν σε εμάς και στην Κέρκυρα, επειδή υποβιβαστήκαμε. Αν δεν απαντήσουν άμεσα, θα κάνουμε αγωγή».

Ο εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠ ανέφερε ότι δεν είχε γνώση του υπομνήματος που κατέθεσε ο Πλατανιάς στο Διαιτητικό Δικαστήριο και επανέλαβε ότι κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται, αλλά και ότι δεν υπάρχει ακροαματική διαδικασία στο στάδιο της επιβολής και ενεργοποίησης. Ζήτησε να εκδοθεί άμεσα απόφαση, γιατί ο Ουντότζι δεν έχει πληρωθεί εδώ και ένα χρόνο, με τον πρόεδρο της έδρας να απαντά: «Πώς να γράψεις όλες αυτές τις αποφάσεις; Μην αγχώνεστε...».

Last modified onΤετάρτη, 19 Δεκέμβριος 2018 12:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep