Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έντονη κριτική Χατζηνικολάου

Προ των ευθυνών τους έθεσε τους παίκτες του Πλατανιά ο Γιάννης Χατζηνικολάου.

Ο προπονητής της Χανιώτικης ομάδας άσκησε έντονη κριτική στους ποδοσφαιριστές για την πολύ κακή εμφάνιση στο φιλικό της περασμένης Τετάρτης με την Επισκοπή. Τους ξεκαθάρισε ότι πρέπει άμεσα να συνέλθουν, καθώς τα πλέι οφ αρχίζουν και κάθε παιχνίδι μετράει.

 

Στο μεταξύ ο Θωμάς Ναζλίδης, ο 25χρονος επιθετικός του Πλατανιά, μίλησε στην εφημερίδα «Χανιώτικα Νέα» και εξήγησε ότι είναι σπάνια ευκαιρία για την ομάδα να ανέβει στη Superleague. Για την άσχημη εμφάνιση με την Επισκοπή είπε: Σίγουρα η εμφάνιση πρέπει να μας αφυπνίσει... Δεν είναι ό,τι καλύτερο να χάνεις από μια ομάδα Δ' Εθνικής αλλά πιστεύω ότι αυτή η εμφάνιση θα μας αφυπνίσει και θα είμαστε όπως πρέπει να είμαστε στα πλέι οφ. Η κακή μας απόδοση οφείλεται στην χαλαρότητα που είχαμε από την αποχή που προηγήθηκε αλλά και ότι η Επισκοπή επέδειξε μεγάλο πάθος. Τα παιδιά έπαιζαν κόντρα σε μια ομάδα Β' Εθνικής και ήθελαν να δείξουν ότι αξίζουν κάτι παραπάνω. Ο κόσμος θέλουμε να ξέρει ότι δεν είναι αυτές οι δυνατότητες της ομάδας μας. Είμαστε πολύ καλύτεροι και θέλω να πιστεύω ότι θα το αποδείξουμε στα πλέι οφ».

 

Ο Ναζλίδης αναφέρθηκε και στα πλέι οφ: «Τα πλέι οφ είναι 6 ματς, που ισοδυναμούν με 6 τελικούς και ό,τι βγει. Όλα τα παιχνίδια πιστεύω ότι θα είναι ντέρμπι. Θα είναι θετικό να ξεκινήσουμε με εντός έδρας παιχνίδι στην πρεμιέρα και βέβαια αν καταφέρουμε και κερδίσουμε κιόλας θα αποκτήσουμε πολύ καλή ψυχολογία για τα άλλα παιχνίδια. Όλα μετά θα είναι αλλιώς».

 

Όσο για το αν είναι θέμα συζητά με τους συμπαίκτες του την ευκαιρία που τους παρουσιάζεται είπε: «Φυσικά και το συζητάμε μέσα στην ομάδα τι ευκαιρία έχουμε μπροστά μας. Για τα περισσότερα παιδιά είναι η ευκαιρία της ζωής τους να παίξουν στη Σούπερ Λίγκα... Όπως και να το κάνουμε, είναι μια ευκαιρία που δεν τους δίνεται τόσο συχνά. Νομίζω ότι όλα τα παιδιά είμαστε συνειδητοποιημένα μέσα στην ομάδα και θα τα δώσουμε όλα για να τα καταφέρουμε” στην πρεμιέρα και βέβαια αν καταφέρουμε και κερδίσουμε κιόλας θα αποκτήσουμε πολύ καλή ψυχολογία για τα άλλα παιχνίδια».

Last modified onΠαρασκευή, 08 Ιούνιος 2012 17:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep