Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν δικαιούμασταν κάτι καλύτερο»

 

Στο δίκαιο της νίκης του Βύζαντα και στο κακό αγωνιστικό πρόσωπο που επέδειξε ο Πλατανιάς, στάθηκε ο βοηθός τεχνικός των Χανιωτών, Δημήτρης Τσακαλίδης, στην συνέντευξη Τύπου, όπου δεν παραβρέθηκε ο Τίμος Καβακάς.

«Θέλω να αποδώσω τα εύσημα στην ομάδα του Βύζαντα, μια ομάδα που μέσα από χίλιες δυσκολίες πήρε τους τρεις βαθμούς. Η δική μας ομάδα δεν μπόρεσε να δείξει τον πραγματικό της αγωνιστικό εαυτό. Δεν δικαιούμαστε κάτι καλύτερο. Ισως θα μπορούσαμε να αποφύγουμε το δεύτερο γκολ. Εκεί τελείωσε κάθε θετική έκβαση για εμάς».

Σε ερώτηση του «FL News» για τα νέα αποκτήματα της ομάδας (Πάγκαλος, Μαραγκός, Δέντσας, που έπαιξαν άπαντες είπε:  «Θέλουν αρκετό χρόνο για να παίξουν στο νέο τρόπο παιχνιδιού, να ανταποκριθούν και να μας βοηθήσουν στη συνέχεια».

Για το γεγονός ότι δέχθηκε δυο γκολ με κεφαλιές από το κέντρο της άμυνας, έπειτα από στημένες φάσεις: «Το 1/3 όλων των γκολ είναι από στημένες φάσεις, αλλά δυστυχώς μπαίνουν τέτοια γκολ. Δεν ήταν ότι δεν προσέξαμε».

Οσο για το αν υποτίμησε ο Πλατανιάς τον Βύζαντα: «Ξέρουμε τι σημαίνει λεκανοπέδιο Αττικής. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Ξέρουμε ότι υπάρχει εδώ ένας αγωνιστικός τσαμπουκάς».

Last modified onΤετάρτη, 04 Ιανουάριος 2012 17:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep