Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πήρε έγκριση το Μάλεμε

 

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς

 

 

Ο μηχανικός της ΕΠΟ, ΕΠΑΕ Λευτέρης Γενεράλης επιθεώρησε την Παρασκευή (04/11) το γήπεδο του Πλατανιά Χανίων και έδωσε την έγκρισή του για να χρησιμοποιηθεί σε αγώνες πρωταθλήματος της Football League. Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση που ανέφερε:

 

«Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ενημερώνει ότι στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποίησε την Παρασκευή ο κ. Λευτέρης Γενεράλης, ενέκρινε τη χρησιμοποίηση εκ μέρους της ομάδας μας, του γηπέδου του Μάλεμε, στο οποίο έχουν υπάρξει μεγάλες αλλαγές τις τελευταίες ημέρες. Ο κ. Γενεράλης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία των έργων τα οποία θα ολοκληρωθούν στην πορεία του χρόνου, μιας και βρίσκεται σε εξέλιξη η κατασκευή μίας καινούργιας κερκίδας.

 

Την παρούσα φάση και σε ό,τι αφορά το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ γνωστοποιεί στο φίλαθλο κοινό πως για τη μεγαλύτερη διευκόλυνσή του θα ήταν προτιμότερο να προσέρθει νωρίτερα της προγραμματισμένης έναρξης του αγώνα (14.00), αποφεύγοντας έτσι πιθανή ταλαιπωρία.

 

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι, η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ διευκρινίζει ότι χώροι όρθιων ορίζονται αυτοί που βρίσκονται στην ανατολική και τη νότια πλευρά του γηπέδου του Μάλεμε, από τις εισόδους των οποίων, ο φίλαθλος κόσμος θα μπορεί να προμηθεύεται εισιτήρια, η τιμή των οποίων ανέρχεται στα 10 ευρώ. Οι συγκεκριμένοι χώροι μπορούν να φιλοξενήσουν περισσότερα από 700 άτομα. Το ίδιο θα ισχύσει αναλόγως για όσους μπορέσουν να εξασφαλίσουν θέση στην εξέδρα, η χωρητικότητα της οποίας είναι 600 θέσεις ενώ η τιμή των εισιτηρίων έχει οριστεί στα 15 ευρώ.

 

Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ζητά την κατανόηση του κόσμου για το γεγονός ότι η παρούσα εξέδρα δεν καλύπτει εξ ολοκλήρου τις απαιτήσεις, δεσμεύεται όμως πως από το μεθεπόμενο εντός έδρας παιχνίδι θα έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή της καινούργιας, μεταλλικής κερκίδας που θα ανεγερθεί στη νότια πλευρά του γηπέδου».

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep