Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κόλλησε» στην κίνηση ο Πλατανιάς

Ταλαιπωρία κατά την επιστροφή από την Πάτρα για τους Κρητικούς, που εξέδωσαν ευχαριστήρια ανακοίνωση με αποδέκτη την ΑΝΕΚ LINES.

 

Μετ’ εμποδίων επέστρεψε στη βάση του ο Πλατανιάς Χανίων από την Πάτρα. Το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή των Κρητικών κόλλησε στην αυξημένη κίνηση της Αθηνών-Πατρών και δεν πρόλαβε το πλοίο της γραμμής. Η ΑΝΕΚ LINES καθυστέρησε τον απόπλου για 40 λεπτά προκειμένου η ομάδα του Πλατανιά να προλάβει, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό. Κατόπιν τούτων η αποστολή διανυκτέρευσε στην Αθήνα.

 

Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την εξαιρετική κίνηση της ΑΝΕΚ LINES που προσπάθησε να διευκολύνει την επιστροφή της ομάδας:

 

«Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ ευχαριστεί θερμά την Κρητική Ναυτιλιακή Εταιρία ΑΝΕΚ LINES για την απόφασή της να καθυστερήσει για περισσότερο από μισή ώρα την Κυριακή το βράδυ τον απόπλου του πλοίου της από το λιμάνι του Πειραιά, δίνοντας με αυτό τον τρόπο ένα επιπλέον χρονικό περιθώριο στην ομάδα μας να επιβιβαστεί στη γραμμή και να επιστρέψει στα Χανιά. Δυστυχώς, η τεράστια κυκλοφοριακή κίνηση που υπήρχε στο οδικό δίκτυο από την Πάτρα έως την Αθήνα, δεν επέτρεψε στην αποστολή να είναι συνεπής ούτε στον επιπλέον χρόνο που χορήγησε η ΑΝΕΚ, η πράξη της οποίας είναι σε κάθε περίπτωση αξιέπαινη ενώ αποδεικνύει το πνεύμα συνεργασίας που τη διακρίνει».

Last modified onΔευτέρα, 31 Οκτώβριος 2011 18:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep